Virum også til Holbæk Jubilæumsstævne

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Holbæk Jubilæumsstævne blev afholdt 1. & 2. Oktober 2022 – ikke overraskende i Holbæk. Virum var igen godt repræsenteret med følgende spillere i følgende rækker:

Dr/Pg C:

I denne konkurrence var der tilmeldt 5 spillere og hele 3 af dem var fra Virum. Silas Bennike Herzog opnåede 2 sejre ud af sine 4 kampe, hvilket gav en 4. plads lige udenfor medaljerne. Simon Torpe havde samme 2 ud af 4 sejre, men vandt i det indbyrdes opgør, hvilket gav Simon 3. pladsen og dermed bronze. Linus Lind Thomsen kunne sikre sig 3 sejre ud af de 4 kampe, hvilket var lige præcis nok for 1. pladsen – stort tillykke med guldet.

Ydr A:

Det var de samme 3 Virumspillere som også deltog i denne række – her var der yderligere 1 deltager, så alle spillede også her mod alle….denne gang naturligvis så kun 3 kampe hver. Den 4. mand var chanceløs mod Virumspillerne som dermed kunne sikre guld, sølv og bronze. Og det skulle da også igen blive spændende og det krævede de indbyrdes opgør for at finde slutresultatet, da alle 3 Virumspillere endte med 2 sejre og 1 nederlag. De interne opgør gjorde så på sæt-niveau rækkefølgen til Linus med bronze, Silas med sølv og Simon med guld – tillykke til alle 3!

Så blev det tid til de voksne rækker:

Senior 4:

I denne række deltog 2 Serie2 spillere – nemlig Erik Ambjørn og Virgil Baran. Erik vandt 2 af sine 3 gruppekampe for at sikre en plads i kvartfinalerne. Her blev det til en spændende 5-sæt match, som Erik kunne vinde og dermed booke en plads i semifinalerne. Denne blev dog tabt i 4 sæt mod holdkammerat Virgil Baran.

Virgil kunne vinde alle 3 gruppekampe, og sikrede dermed direkte en plads i semifinalerne. Her besejrede Virgil Erik i 4 sæt, og i finalen blev det så til guld til Virgil efter 5 hårde sæt. Tillykke til Virgil med guldet og også tillykke til Erik, som med en sejr i kampen om 3. pladsen kunne sikre bronzemedaljen.

Senior 3:

Erik og Virgil stilled også op i denne række, og det gjorde deres Serie2 holdkaptajn Christian Streit også. Virgil var landet i en svær gruppe, som desværre betød ingen sejre ud af sine 4 kampe. Erik var kommet ind i en 6-mands pulje, og kunne sikre sig 1 sejr ud af de 5 kampe. Christian formåede at vinde alle sine 4 gruppekampe, hvilket sikrede en direkte plads i semifinalerne. Her blev det til en 5-sæt krimi mod Mathias fra Nykøbing Falster. Christian formåede desværre ikke at vinde 5.sæt og måtte give sig tilfreds med en bronzemedalje.

Senior 2:

Her var det så kun Christian Streit som deltog for Virum. Over al forventning blev det til 3 sejre og 1 nederlag i gruppespillet, hvilket gav en 2. plads i gruppen og dermed en semifinale plads mod vinderen af den anden gruppe. Christian kunne sikre sig en 5 sæt sejre mod en spiller fra Holbæk med hele holbækhallen imod Christian (udover Christians andre holdkammerater Erik og Virgil) – en situation som kun bragte ekstra kampvilje frem i Christian :-). I finalen mod den topseedet Frederiksberg-spiller var oddsene ikke i Christians favør. Men med stort kæmpervilje lykkedes det alligevel at sikre guldet i endnu en 5-sæt gyser. Stort tillykke til Christian – med en uforventet guldmedalje i klasse 2.

 

Alt ovenstående betød at de 6 Virumspillere som deltog i dette stævne formåede at vinde følgende medaljer:

4x Bronze (Linus, Simon, Erik, Christian)

1x Sølv (Silas)

4x Guld (Simon, Linus, Virgil, Christian)

Det må siges at det er sensationelt for 6 spillere at hente 9 medaljer hjem til Virum.

Det næste stævne er lige rundt om hjørnet….allerede i kommende weekend håber vi på masser af Virumspillere og medaljer til Efterårsstævnet Team Egedal, som skal spilles i Smørum d. 8. og 9. oktober 2022