Virumspillere til éndagsturnering i Nykøbing Falster. 6 medaljer med hjem

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Lørdag d. 24. september 2022 var 8 Virum spillere taget en tur sydpå til Nykøbing Falster for at spille den årlige Sydhavs Cup.

Skrevet af: Christian Streit

Følgende spillere fra Virum var mødt op og deltog i disse rækker:

YDR/YPG:

Leo Holm Olsen, Artur Boesen Kirsten og Silas Bennike Herzog deltog i rækken YDR/YPG. Der var i det hele 7 spillere i denne række, så alle spillede mod alle og slutstillingen var baseret alene på disse 6 kampe.

Leo Holm Olsen fik en flot 4. plads ved at hente 3 sejre ud af de 6 kampe. Det var lige ved at blive en bronzemedalje til Leo. Silas Bennike Herzog vandt 5 ud af 6 kampe, hvilket gav en flot sølvmedalje. Artur Boesen Kirsten var flyvende, da Artur kunne vinde alle 6 kampe uden at tabe et eneste sæt. Især sejren mod sølvvinderen Silas var meget afgørende for Artur. Kæmpe stort tillykke til alle 3 drenge for deres flotte indsats og især naturligvis til guldvinderen Artur.

Senior B:

I Senior B rækken (rating 1500-1799) havde Virum også 3 tilmeldinger:

Erik Ambjørn formåede i sin 5-mands gruppe at vinde 1 ud af de 4 kampe – dette gav en plads i B-slutspillets kvartfinale, som desværre blev tabt.

Virgil Baran stillede op i sin første turnering i Danmark, og formåede i en svær gruppe med de 2 senere finalister, at vinde 1 kamp ud af de 3. Dette gav en semifinale plads i B-slutspillet som desværre gik tabt mod samme modstander som også besejrede Erik i kvartfinalerne.

Emil Hasselbalch klarede det endnu bedre, og dominerede gruppen med 3 sejre uden at tabe et eneste sæt (også mod den senere finalist). Emil sikrede sig en sølvmedalje ved at vinde semifinalen også i 3 sæt.

Senior A:

I Serie A rækken (rating 1800 og højere) var topfavorit Morten Hasselbalch og underdog Christian Streit spillerne i Virumtrøjerne.

Christian hentede 3 ud af 4 gruppesejre, hvilket var langt bedre end forventet. Dette gav en flot semifinale plads i A-Slutspillet.

Morten Hasselbalch vandt alle 3 gruppekampe uden problemer i 3 sæt, hvilket også gav topfavoritten en plads i semifinalerne. Og her skulle så de 2 Virumspillere møde hinanden, og her gav Morten Christian en lektion i hvordan man skal spille bordtennis med en sikker 11:5, 11:5 og 11:5 sejr. I finalen kunne Morten også leve op til favoritrollen og hentede guldet efter 4 sæt.

Alt ovenstående betyder at Virums 8 spillere, hentede følgende medaljer hjem til Virum Arena fra turen sydpå:

2x Bronze (Virgil og Christian)

2x Sølv (Silas og Emil)

2x Guld (Artur og Morten)

Eftermiddagen blev der så spillet en hygge double turnering. Desværre var der ikke de store positive højdepunkter for de 3 deltagende Virumspillere. Doublen Erik/Virgil tabte i første runde. Christian med en tilfældigt tildelt doublepartner kunne heller ikke overstå den første runde.

Der er ikke meget tid til at puste ud for Virumspillerne, da allerede kommende weekend venter der endnu et stævne (1+2 oktober). Denne gang er destinationen for “The Road Trip” – Holbæk.

Igen håber vi på at se mange Virumspillere og naturligvis også at en stor del af medaljerne skal en tur efterfølgende til Geels Plads.   

Mvh. Christian Streit