Team Egedal stævne: 16 Virum-spillere og 20 medaljer!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Team Egedal Efterårsstævne 8+9 Oktober 2022

Skrevet af Christian Streit

 

Weekenden 8+9 Oktober bragte bordtennisspillerne fra diverse klubber sammen til et efterårsstævnet i Smørum. Virum var også mødt op med hele 16 spillere som deltog i diverse rækker:

Ungdom G:

Leo Holm Olsen var Virumspilleren som stillede op i Ungdom G rækken, hvor flot spil sikrede Leo 3 ud af 3 gruppesejre (alle vundet i bare 3 sæt). Leo fik dermed direkte en plads i semifinalen, som skulle blive lidt mere spændende, men efter 4 sæt kunne Leo så sikre sig en plads i den store finale. Leo fortsatte med at dominere kampene og kunne så efter endnu 4 sæt i finalen sikre sig guldmedaljen. Stort tillykke med rækkesejren !

Ungdom E:

Hele 5 Virumspillere var tilmeldt Ungdom E rækken: Silas Bennike Herzog, Frederik Kristensen, Simon Torpe, Erik Pagaard Sand og Artur Boesen Kirsten. Silas var kommet ind i en 5er gruppe, hvor 2 sejre og 2 nederlag var nok for at sikre sig en plads i 1/8-finalerne. Desværre skulle Silas der møde den senere sølv-vindere, hvilket betød et nederlag i 3 tætte sæt. Erik vandt alle sine 3 gruppekampe, hvilket sikrede gruppesejren og en plads direkte videre i kvartfinalerne. Desværre var det slut der for Erik som tabte i 4 meget lige sæt. Simon kunne også sikre sig en plads i kvartfinalerne efter 2 sejre og 1 nederlag i gruppespillet. Desværre var det endestation for Simon efter at tabe i 4 tætte sæt. Frederik gik også videre fra gruppen med 3 sejre og 1 nederlag og skulle så i kvartfinalen møde klubkamerat Artur. Artur vandt nemlig også alle sine 3 gruppekampe og kunne så besejre Frederik i 4 sæt. Semifinalen for Artur var så kampen mod spilleren som havde slået Simon ud af rækken. Artur kunne tage revanche for Simon og besejre Hvidovre-spilleren i 4 sæt. Finalen var så mod spilleren som tidligere havde besejret Silas. Også her kunne Artur tage revanche for holdkammeraten og vinde finalen i bare 3 sæt. Kæmpe stort tillykke til Artur med guldet.

Ungdom D:

2 Virumspillere var tildelt denne række. Silas Bennike Herzog formåede at vinde 1 ud af de 3 gruppekampe, hvilket gav en plads i B-slutspillets kvartfinale. Denne vandt Silas i 3 sæt, hvilket sikrede et semifinale opgør i B-slutspillet. Desværre blev denne tabt i 3 sæt – på trods af dette, stort tillykke med bronze medaljen. Simon Torpe var blevet trukket ind i en 3-mands gruppe, hvilket betød at de 2 sejre gav en førsteplads i gruppen og en plads i semifinalen, hvilket blev vundet i en 5-sæt krimi (11:9 i 5.sæt). Finalen blev så desværre tabt i 4 sæt, men stort tillykke med en flot sølvmedalje.

Ungdom C:

Mads Hyldager var Virumspilleren i Ungdom C rækken. Flot spil og 3 sejre i gruppespillet betød videre deltagelse i A-slutspillet. Kvartfinalen var ikke den store udfordring for Mads, da denne blev vundet i 3 hurtige sæt. Semifinalen blev desværre tabt i 4 sæt, dog mod den senere guld-vinder. Stadig stort tillykke med bronzemedaljen.   

Ungdom B:

Mads Huldager var også den eneste Virumspiller i Ungdom B. Her var der i det hele kun tilmeldt 4 spillere som spillede alle mod alle. Mads vandt alle 3 kampe i 3 sæt, og det var nok til en meget overbevisende guldmedalje. Kæmpe stort tillykke, Mads.

 

Ungdom 7:

Leo Holm Olsen spille 3 flotte gruppekampe som allesammen endte med sejre, hvilket gav førstepladsen i Leo’s pulje og en plads i semifinalen. Denne semifinale blev også vundet – endda bare i 3 sæt. Den store finale mod en spiller fra Herlev som Leo allerede havde besejret i gruppespillet, blev velfortjent vundet i 4 sæt. Dette sikrede Leo endnu en flot guldmedalje. Stort tillykke.

 

Ungdom 5:

Willads Stampe Sørensen var 1 af 4 Virumspillere som deltog i Ungdom 5 rækken. Willads hentede 1 sejr ud af 3 kampe, hvilket betød en 1/8 finale i B-slutspillet. Willads vandt denne i 5 sæt, og når kvartfinalen også kunne vindes i 4 sæt, var pladsen i B-slutspillets semifinale en realitet. Her gik det så ikke videre for Willads efter et 4-sæt nederlag. Tillykke med bronzemedaljen. Silas Bennike Herzog formåede at sikre sig en plads i A-slutspillet med 3 gruppesejre. 1/8 finalen blev dog desværre tabt i 3 sæt. Liam Zhou stillede også op i denne række, og med 2 sejre ud af 3 kampe var også her en 1/8 finale sikret. Desværre blev denne tabt mod den senere sølv-vinder. Den sidste Virumspiller i Ungdom 5 var Erik Pagaard Sand. Erik startede ud stærkt med 3 sejre, fortsatte med sejre i 1/8 finalen i 3 sæt, kvartfinalen i 3 sæt og semifinalen i 5 spændende lige sæt. I finalen var der aldrig tvivl om udfaldet, da Erik dominerede kampen og sikrede sig guldet med en 3-sæt sejr. Stort tillykke med guldmedaljen.

 

Ungdom 4:

Artur Boesen Kirsten var den eneste Virumspiller i Ungdom 4 rækken. Artur sikrede sig 2 sejre og 1 nederlag i gruppespillet, hvilket desværre ikke var nok til at komme videre i A-slutspillet. I B-slutspillet blev kvartfinalen desværre tabt i en 5-sæt krimi.

 

Ungdom 3:

Artur var også den eneste Virumspiller i Ungdom 3. Igen var Artur uheldig, da 2 sejre og 2 nederlag i gruppespillet igen lige præcis ikke var nok til A-slutspillet. B-slutspillets semifinale blev dog vundet i 4 sæt. I en meget lige B-slutspil finale blev det desværre til et nederlag efter 5 sæt. Tillykke med sølvmedaljen, Artur.

 

Flot indsats af vores ungdomspillere. Nu er det tid til at kigge på Senior-rækkerne:

 

Senior 6:

Tue Dyekjær Hansen var den eneste Virumspiller i Senior 6. Tue kom ind i en 3-mands pulje, og med 1 sejr og 1 nederlag var pladsen i kvartfinalen sikret. En flot 5-sæt sejr i kvartfinalen, samt endnu en 5-sæt sejr i semifinalen, gav Tue en chance for revanche i den store finale mod den spiller som Tue allerede havde tabt imod i gruppespillet. Desværre var Tue chanceløs i finalen, hvilket blev tabt i 3 sæt. Stort tillykke til Tue med sølvmedaljen.

Senior 3:

Virum var tilmeldt med hele 6 spillere i Senior 3 rækken. Erik Ambjørn var kommet i en svær gruppe, men klarede at vinde 2 ud af 3 kampe, som langt oftest vil give en plads i A-slutspillet. Desværre dog ikke denne gang. I B-slutspillet spillede Erik en fremragende kamp i kvartfinalerne som blev vundet i 5 sæt. Denne rejse fortsatte også i semifinalen, som også blev vundet i 5 sæt. I finalen blev det så desværre til et nederlag i 4 sæt for Erik, som dog naturligvis betød en flot sølvmedalje i B-slutspillet. Tillykke. Virgil Baran stillede også op i denne række, og her var de samme 2 sejre og 1 nederlag nok til en A-slutspil plads. Virgils 1/8 finale var dog desværre allerede mod den senere vinder, men Virgil klarede dog at vinde 1 sæt mod ham. William Frank Warming vandt alle sine 3 puljekampe i 3 sæt. 1/8 finalen gik dog desværre tabt mod holdkammerat Christian Streit i 4 sæt. Casper Nortoft var endnu en Virumspiller som vandt alle 3 gruppekampe for at sikre en plads direkte i kvartfinalen. Her mødte Casper den senere vinder som allerede havde slået Virgil ud i runden forud for denne. Casper tabte desværre i 3 sæt. Kevin vandt 2 gruppekampe og tabte 1, og det var også nok til en A-slutspilsplads. Både i 1/8 finalen og i kvartfinalen beviste Kevin nervestyrke, da begge kampe blev vundet i 5 sæt, og begge med 11:9 i 5.sæt. Semifinalen blev dog desværre tabt i 3 sæt mod den senere sølvvinder. Tillykke Kevin med bronzemedaljen. Christian Streit var den sidste Virumspiller i Senior 3. Også her blev det til 2 sejre og 1 nederlag i gruppespillet og en plads i A-slutspillets 1/8 finale: Denne blev som tidligere nævnt vundet mod Virum-kollega William Frank Warming i 4 sæt. Sejren blev efterfulgt af endnu en sejr mod den top-seedede spiller, endda kun i 3 sæt. I semifinalen skulle Christian så møde den spiller som allerede havde slået Virgil og Casper ud. Desværre blev det 3 i træk mod Virum for den senere vinder, da han også besejrede Christian i 4 sæt. Tillykke Christian med bronze.

Senior 2:

De samme 6 Virumspillere som spillede i Senior 3 spillede også i Senior 2. I Senior 2 var der dog kun 8 spillere i det hele, hvor som sagt 6 af de 8 kom fra Virum. Så det havde en “touch” af et Virum klubmesterskab. Erik Ambjørn klarede ingen sejre i gruppespillet, og mødte så Casper Nortoft i B-slutspillets semifinale, som Erik tabte i 4 sæt. Tillykke med bronzemedaljen. Virgil Baran fik også en B-slutspil Semifinale plads efter 0 sejre i gruppespillet. Desværre blev semifinalen tabt, hvilket dog gav en bronzemedalje. Tillykke Virgil. Casper Nortoft formåede at sikre sig 1 ud af 3 gruppekampsejre, hvilket gav en semifinale plads i B-slutspillet. Denne blev vundet over Erik Ambjørn i 4 sæt, og Casper kunne følge op på den sejr med en finalesejr i 3 sæt. Tillykke med B-slutspil-guldmedaljen, Casper. Christian Streit fik sikret sig 3 ud af 3 gruppekampsejre, som betød en semifinaleplads mod Virum-spiller Kevin. Denne blev tabt i 5 sæt på trods af en første sæt sejr på 11:0. Tillykke til Christian med bronzemedaljen. Kevin Zhou vandt 2 ud af 3 gruppekampe, og kunne så som nævnt besejre Christian Streit i 5 sæt, hvilket gav en finaleplads som desværre blev tabt i 3 sæt. Tillykke Kevin med sølvet. Den sidste Virumspiller var William Frank Warming som vandt 2 ud af 3 gruppekampe. Derefter blev vinderen af Senior 3 slået i semifinalen i 4 sæt af William, hvilket betød en Virumfinale mod Kevin. Her vandt William overbevisende i 3 sæt. Stort tillykke, William med guldet !

Alt ovenstående betød at 16 Virumspillere endte med at hente hele 20 medaljer fordelt på følgende måde:

Brønze x 8 (Silas, Mads, Willads, Kevin, Christianx2, Erik A, Virgil)

Sølv x 5 (Simon, Artur, Tue, Erik A, Kevin)

Guld x 7 (Leox2, Artur, Mads, Erik PS, Casper, William)

Næste stævne er allerede i kommende weekend (15+16 oktober)…det er een af de helt stort – nemlig Århus Open, hvor Virum har tradition for at sende en stærk spillertrup over til det

Team Egedal Efterårsstævne 8+9 Oktober 2022

Skrevet af Christian Streit

 

Weekenden 8+9 Oktober bragte bordtennisspillerne fra diverse klubber sammen til et efterårsstævnet i Smørum. Virum var også mødt op med hele 16 spillere som deltog i diverse rækker:

Ungdom G:

Leo Holm Olsen var Virumspilleren som stillede op i Ungdom G rækken, hvor flot spil sikrede Leo 3 ud af 3 gruppesejre (alle vundet i bare 3 sæt). Leo fik dermed direkte en plads i semifinalen, som skulle blive lidt mere spændende, men efter 4 sæt kunne Leo så sikre sig en plads i den store finale. Leo fortsatte med at dominere kampene og kunne så efter endnu 4 sæt i finalen sikre sig guldmedaljen. Stort tillykke med rækkesejren !

Ungdom E:

Hele 5 Virumspillere var tilmeldt Ungdom E rækken: Silas Bennike Herzog, Frederik Kristensen, Simon Torpe, Erik Pagaard Sand og Artur Boesen Kirsten. Silas var kommet ind i en 5er gruppe, hvor 2 sejre og 2 nederlag var nok for at sikre sig en plads i 1/8-finalerne. Desværre skulle Silas der møde den senere sølv-vindere, hvilket betød et nederlag i 3 tætte sæt. Erik vandt alle sine 3 gruppekampe, hvilket sikrede gruppesejren og en plads direkte videre i kvartfinalerne. Desværre var det slut der for Erik som tabte i 4 meget lige sæt. Simon kunne også sikre sig en plads i kvartfinalerne efter 2 sejre og 1 nederlag i gruppespillet. Desværre var det endestation for Simon efter at tabe i 4 tætte sæt. Frederik gik også videre fra gruppen med 3 sejre og 1 nederlag og skulle så i kvartfinalen møde klubkamerat Artur. Artur vandt nemlig også alle sine 3 gruppekampe og kunne så besejre Frederik i 4 sæt. Semifinalen for Artur var så kampen mod spilleren som havde slået Simon ud af rækken. Artur kunne tage revanche for Simon og besejre Hvidovre-spilleren i 4 sæt. Finalen var så mod spilleren som tidligere havde besejret Silas. Også her kunne Artur tage revanche for holdkammeraten og vinde finalen i bare 3 sæt. Kæmpe stort tillykke til Artur med guldet.

Ungdom D:

2 Virumspillere var tildelt denne række. Silas Bennike Herzog formåede at vinde 1 ud af de 3 gruppekampe, hvilket gav en plads i B-slutspillets kvartfinale. Denne vandt Silas i 3 sæt, hvilket sikrede et semifinale opgør i B-slutspillet. Desværre blev denne tabt i 3 sæt – på trods af dette, stort tillykke med bronze medaljen. Simon Torpe var blevet trukket ind i en 3-mands gruppe, hvilket betød at de 2 sejre gav en førsteplads i gruppen og en plads i semifinalen, hvilket blev vundet i en 5-sæt krimi (11:9 i 5.sæt). Finalen blev så desværre tabt i 4 sæt, men stort tillykke med en flot sølvmedalje.

Ungdom C:

Mads Hyldager var Virumspilleren i Ungdom C rækken. Flot spil og 3 sejre i gruppespillet betød videre deltagelse i A-slutspillet. Kvartfinalen var ikke den store udfordring for Mads, da denne blev vundet i 3 hurtige sæt. Semifinalen blev desværre tabt i 4 sæt, dog mod den senere guld-vinder. Stadig stort tillykke med bronzemedaljen.   

Ungdom B:

Mads Huldager var også den eneste Virumspiller i Ungdom B. Her var der i det hele kun tilmeldt 4 spillere som spillede alle mod alle. Mads vandt alle 3 kampe i 3 sæt, og det var nok til en meget overbevisende guldmedalje. Kæmpe stort tillykke, Mads.

 

Ungdom 7:

Leo Holm Olsen spille 3 flotte gruppekampe som allesammen endte med sejre, hvilket gav førstepladsen i Leo’s pulje og en plads i semifinalen. Denne semifinale blev også vundet – endda bare i 3 sæt. Den store finale mod en spiller fra Herlev som Leo allerede havde besejret i gruppespillet, blev velfortjent vundet i 4 sæt. Dette sikrede Leo endnu en flot guldmedalje. Stort tillykke.

 

Ungdom 5:

Willads Stampe Sørensen var 1 af 4 Virumspillere som deltog i Ungdom 5 rækken. Willads hentede 1 sejr ud af 3 kampe, hvilket betød en 1/8 finale i B-slutspillet. Willads vandt denne i 5 sæt, og når kvartfinalen også kunne vindes i 4 sæt, var pladsen i B-slutspillets semifinale en realitet. Her gik det så ikke videre for Willads efter et 4-sæt nederlag. Tillykke med bronzemedaljen. Silas Bennike Herzog formåede at sikre sig en plads i A-slutspillet med 3 gruppesejre. 1/8 finalen blev dog desværre tabt i 3 sæt. Liam Zhou stillede også op i denne række, og med 2 sejre ud af 3 kampe var også her en 1/8 finale sikret. Desværre blev denne tabt mod den senere sølv-vinder. Den sidste Virumspiller i Ungdom 5 var Erik Pagaard Sand. Erik startede ud stærkt med 3 sejre, fortsatte med sejre i 1/8 finalen i 3 sæt, kvartfinalen i 3 sæt og semifinalen i 5 spændende lige sæt. I finalen var der aldrig tvivl om udfaldet, da Erik dominerede kampen og sikrede sig guldet med en 3-sæt sejr. Stort tillykke med guldmedaljen.

 

Ungdom 4:

Artur Boesen Kirsten var den eneste Virumspiller i Ungdom 4 rækken. Artur sikrede sig 2 sejre og 1 nederlag i gruppespillet, hvilket desværre ikke var nok til at komme videre i A-slutspillet. I B-slutspillet blev kvartfinalen desværre tabt i en 5-sæt krimi.

 

Ungdom 3:

Artur var også den eneste Virumspiller i Ungdom 3. Igen var Artur uheldig, da 2 sejre og 2 nederlag i gruppespillet igen lige præcis ikke var nok til A-slutspillet. B-slutspillets semifinale blev dog vundet i 4 sæt. I en meget lige B-slutspil finale blev det desværre til et nederlag efter 5 sæt. Tillykke med sølvmedaljen, Artur.

 

Flot indsats af vores ungdomspillere. Nu er det tid til at kigge på Senior-rækkerne:

 

Senior 6:

Tue Dyekjær Hansen var den eneste Virumspiller i Senior 6. Tue kom ind i en 3-mands pulje, og med 1 sejr og 1 nederlag var pladsen i kvartfinalen sikret. En flot 5-sæt sejr i kvartfinalen, samt endnu en 5-sæt sejr i semifinalen, gav Tue en chance for revanche i den store finale mod den spiller som Tue allerede havde tabt imod i gruppespillet. Desværre var Tue chanceløs i finalen, hvilket blev tabt i 3 sæt. Stort tillykke til Tue med sølvmedaljen.

Senior 3:

Virum var tilmeldt med hele 6 spillere i Senior 3 rækken. Erik Ambjørn var kommet i en svær gruppe, men klarede at vinde 2 ud af 3 kampe, som langt oftest vil give en plads i A-slutspillet. Desværre dog ikke denne gang. I B-slutspillet spillede Erik en fremragende kamp i kvartfinalerne som blev vundet i 5 sæt. Denne rejse fortsatte også i semifinalen, som også blev vundet i 5 sæt. I finalen blev det så desværre til et nederlag i 4 sæt for Erik, som dog naturligvis betød en flot sølvmedalje i B-slutspillet. Tillykke. Virgil Baran stillede også op i denne række, og her var de samme 2 sejre og 1 nederlag nok til en A-slutspil plads. Virgils 1/8 finale var dog desværre allerede mod den senere vinder, men Virgil klarede dog at vinde 1 sæt mod ham. William Frank Warming vandt alle sine 3 puljekampe i 3 sæt. 1/8 finalen gik dog desværre tabt mod holdkammerat Christian Streit i 4 sæt. Casper Nortoft var endnu en Virumspiller som vandt alle 3 gruppekampe for at sikre en plads direkte i kvartfinalen. Her mødte Casper den senere vinder som allerede havde slået Virgil ud i runden forud for denne. Casper tabte desværre i 3 sæt. Kevin vandt 2 gruppekampe og tabte 1, og det var også nok til en A-slutspilsplads. Både i 1/8 finalen og i kvartfinalen beviste Kevin nervestyrke, da begge kampe blev vundet i 5 sæt, og begge med 11:9 i 5.sæt. Semifinalen blev dog desværre tabt i 3 sæt mod den senere sølvvinder. Tillykke Kevin med bronzemedaljen. Christian Streit var den sidste Virumspiller i Senior 3. Også her blev det til 2 sejre og 1 nederlag i gruppespillet og en plads i A-slutspillets 1/8 finale: Denne blev som tidligere nævnt vundet mod Virum-kollega William Frank Warming i 4 sæt. Sejren blev efterfulgt af endnu en sejr mod den top-seedede spiller, endda kun i 3 sæt. I semifinalen skulle Christian så møde den spiller som allerede havde slået Virgil og Casper ud. Desværre blev det 3 i træk mod Virum for den senere vinder, da han også besejrede Christian i 4 sæt. Tillykke Christian med bronze.

Senior 2:

De samme 6 Virumspillere som spillede i Senior 3 spillede også i Senior 2. I Senior 2 var der dog kun 8 spillere i det hele, hvor som sagt 6 af de 8 kom fra Virum. Så det havde en “touch” af et Virum klubmesterskab. Erik Ambjørn klarede ingen sejre i gruppespillet, og mødte så Casper Nortoft i B-slutspillets semifinale, som Erik tabte i 4 sæt. Tillykke med bronzemedaljen. Virgil Baran fik også en B-slutspil Semifinale plads efter 0 sejre i gruppespillet. Desværre blev semifinalen tabt, hvilket dog gav en bronzemedalje. Tillykke Virgil. Casper Nortoft formåede at sikre sig 1 ud af 3 gruppekampsejre, hvilket gav en semifinale plads i B-slutspillet. Denne blev vundet over Erik Ambjørn i 4 sæt, og Casper kunne følge op på den sejr med en finalesejr i 3 sæt. Tillykke med B-slutspil-guldmedaljen, Casper. Christian Streit fik sikret sig 3 ud af 3 gruppekampsejre, som betød en semifinaleplads mod Virum-spiller Kevin. Denne blev tabt i 5 sæt på trods af en første sæt sejr på 11:0. Tillykke til Christian med bronzemedaljen. Kevin Zhou vandt 2 ud af 3 gruppekampe, og kunne så som nævnt besejre Christian Streit i 5 sæt, hvilket gav en finaleplads som desværre blev tabt i 3 sæt. Tillykke Kevin med sølvet. Den sidste Virumspiller var William Frank Warming som vandt 2 ud af 3 gruppekampe. Derefter blev vinderen af Senior 3 slået i semifinalen i 4 sæt af William, hvilket betød en Virumfinale mod Kevin. Her vandt William overbevisende i 3 sæt. Stort tillykke, William med guldet !

Alt ovenstående betød at 16 Virumspillere endte med at hente hele 20 medaljer fordelt på følgende måde:

Brønze x 8 (Silas, Mads, Willads, Kevin, Christianx2, Erik A, Virgil)

Sølv x 5 (Simon, Artur, Tue, Erik A, Kevin)

Guld x 7 (Leox2, Artur, Mads, Erik PS, Casper, William)

Næste stævne er allerede i kommende weekend (15+16 oktober)…det er een af de helt stort – nemlig Århus Open, hvor Virum har tradition for at sende en stærk spillertrup over til det