Skrevet af Christian Streit

Runde 2 ud af 18

Østserien (Virum3): Kaptajn Jes Harder

Efter en hjemmebanesejr i første runde, havde Kaptajn Jes valgt følgende spillere til den første udebanekamp mod Helsingør: Holdkaptajn Jes, Henrik Koch, Niels Ramberg og Frederik Vater Sørensen.

Doublerne blev splittet mellem holdene, da Henrik/Jes doublen desværre tabte i 4 sæt. Men dette blev udlignet af en 4-sæt sejr af doublen Niels/Frederik. Så med en 1:1 stilling blev singlerne sat igang.

Både Frederik og Niels var blevet tildelt spillere af meget ens styrke, hvilket også viste sig ved at begge singler gik hele vejen til 5.sæt. Desværre var marginalerne ikke med Virumspillerene til sidst i kampene, og dette betød nederlag til begge Virumspillere og dermed en Helsingør føring på 3:1. Det skulle blive endnu dårligere for Virum efter nederlaget på 3 sæt i Henriks kamp. Nu var stillingen 4:1 i Helsingørs favør. Den første runde af singlerne endte dog på en god note, da Jes kunne vinde i 3 sæt og dermed kunne reducere Helsingørs føring til 4:2, men også sætte gang i et comeback. Og dette signal blev modtaget af hele holdet.

I 2. runde af singlerne skulle det lykkes for Virum at gennemføre et komplet “sweep”, med alle 4 Virumspillerene producere sejre og dermed forvandle en 2:4 til en 6:4 stilling. Disse sejre bestod af Niels og Henrik i 5 sæt og Jes og Frederik i 3 sæt.

Da Jes også kunne vinde sin 3.single (denne gang dog i 5 sæt) havde Virum3 sikret sig det vigtige 7.point i 7:4 stillingen med kun 3 singler tilbage. Niels nederlag i 4 sæt bragte lige lidt ekstra spænding ind i kampen, da føringen nu før de sidste 2 singler var på 7:5. Henrik og Frederik kunne dog så slukke for spændingen med sejre på hhv. Henrik 3 sæt og Frederik 5 sæt. Slutstillingen var dermed 9:5 – fantastisk resultat – især taget i betragtning af Virum var bagud 1:4.

Match MVP må være Jes, som den eneste formåede at vinde alle 3 singler. Frederik var tæt på at få denne ære. Stillingen efter 2 runder er dermed:

Serie1 (Virum5): Kaptajn Morten Hasselbalch

Morten Hasselbalchs Serie1 hold skulle prøve at følge op på den flotte sejr i første runde med kampen på udebane mod Kildeskoven. Non-playing kaptajn Morten Hasselbalch havde valgt følgende spillere til denne svære udebanekamp: William Frank Warming, Casper Nortoft, Kasper Bronnee Møller og Kevin Zhou.

Doublerne var nogle meget intense kampe, som begge gik hele vejen til 5.sæt. Desværre blev det dog til yderst uheldige 5-sæt nederlag til både William/Casper doublen og Kasper/Kevin doublen. Virum var dermed bagud 2:0 efter doublerne.

Den første runde af singlerne var dermed meget vigtigt for Virum, og det var derfor fremragende at både William i 4 sæt og Kevin i 4 sæt kunne bringe lighed ind i kampen igen, da stillingen nu var 2:2. Desværre blev de 2 sejre fulgt op med 2 nederlag – Casper i 3 sæt og Kasper i 4 sæt, hvilket igen medførte et 2-point deficit. Stillingen efter de første 4 singler var dermed 4:2 i Kildeskovens favør.

Den anden runde af singler skulle vise sig at være nærmest identisk med den første. Både William (i 3 sæt) og Kevin (i 4 sæt) kunne med sejre igen hente kampen tilbage til en uafgjort stilling 4:4. Desværre endte Kasper og Caspers kampe med 3 sæt sejre til Kildeskoven, hvilket igen gav Kildeskoven en 6:4 føring med kun 4 singler tilbage.

I den sidste runde af singler tabte Kasper i 4 sæt, hvilket gav Kildeskoven en 7:4 føring med kun 3 singler tilbage og nu var Virum virkelig kommet i problemer hvor 3 sejre var krav for at bringe kampen til et remis. Heldigvis kunne Kevin starte denne comeback med en 4 sæt sejr, hvilket reducerede føringen til 7:5. Da Casper kunne vinde næste kamp i 4 sæt og bringe stillingen til 7:6 var alt presset på William i sidste kamp. William var bagud 1:2 i sæt, kom så op på 2:2. Dermed skulle det allersidste sæt afgøre om Virum skulle tabe hele kampen eller tage et vigtigt point med hjem til Virum. Og dette sæt var så tæt at det på et tidspunkt stod 13:13. William levede op til presset og vandt de næste 2 bolde og dermed 5.sæt, hvilket færdiggjorde det vilde comeback.

Match MVP må her deles op mellem William og Kevin, som begge vandt deres 3 singler og begge med en sæt score på 9:3.

Kampen endte dermed 7:7, og Virum5 er dermed stadig ubesejret efter en sejr og et remis i de første 2 kampe. Nu vil der også her være 1 uge pause pga efterårsferie og så fortsætter Virum5 med en hjemmebanekamp mod Furesø d. 25-10. Stillingen efter 2 kampe ser således ud: (Frederiksværk vs Allerød kampen er ikke indrapporteret endnu)

Serie2 (Virum6): Kaptajn Christian Streit

Christian Streits Virum6-hold havde mulighed at følge op på en fremragende udebanesejr i sidste uge med favoritrollen i hjemmebanekampen mod København.

Holdkaptajn Christian havde valgt følgende spillere til kampen: Gunni Rode, Erik Ambjørn, debutant Virgil Baran, og naturligvis Christian selv.

Det tydede godt for resten af aftenen at både doublen Gunni/Erik og Virgil/Christian kunne sikre 3-sæt sejre og dermed før singlerne allerede ligge foran med 2:0.

Erik fulgte op på doublen med en velspillet 3-sæt sejr, hvilket forhøjede føringen til 3:0. Virgil i sin første kamp nogensinde for Virum hentede en vigtig 4-sæt sejr for en 4:0 føringen. Christian cruisede igennem sin kamp i 3 sæt for en 5:0 føringen. Gunni startede sin sæson med en spændende 5-sæt match, og formåede at holde hovedet koldt til sidst og sikre sig en god sejr til en 6:0 føring.

I anden runde af singlerne fortsatte det samme billede og alle Virumspillere kunne hente sejre for en 10:0 føring. Erik i 4 sæt, Virgil i 5 sæt, og både Gunni og Christian i bare 3 sæt.

Så der var ikke så meget spænding tilbage i de sidste 4 singler, men for vores egen statistik blev der så alligevel kæmpet. Christian og Gunni kunne igen sikre sejre uden at tabe sæt, og Erik vandt i 4 sæt. Den sidste kamp med stilling 13:0 formåede Virgil så ikke at vinde, og dette 4-sæt nederlag gav dog i det mindste udeholdet 1 sejr med hjem og Virum kunne sagtens leve med en 13:1 sejr.

Match MVP må være Christian Streit som formåede at vinde alle kampe uden at tabe et eneste sæt. (Gunni og Erik vandt også alle deres kampe – dog begge med 2 tabte sæt)

Dermed startede Virum6 i Serie2 med 2 sejre….men efter efterårsferien venter så en hjemmebanekamp mod det hold i divisionen som med afstand har højeste gennemsnitsrating…det bliver svært…Men en ægte topkamp – nummer1 mod 2 🙂

Stillingen efter 2 kampe er dermed:

Serie3 (Virum7): Kaptajn Peter Zimmermann

Peter Zimmermanns Serie3 hold (som oprykkere fra Serie4) havde som opgave at følge op på hjemmesejren i første runde med denne svære udebanekamp mod Jægerspris. Peter havde sat sig selv på holdkortet sammen med Jakob Buus Petersen og Inga Merkyte.

Doublen blev spillet af Inga/Jakob, og der kom aldrig tvivl op i kampen hvem der ville trække sejren i land. Efter 3 sæt var Virum kommet foran på udebane med 1:0.

Holdkaptajn Peter tabte sin første single i 4 sæt, hvilket bragte lighed i stillingen – 1:1 Virum skulle for første gang i sæsonen komme bagud (1:2), da Jakob indkasserede et 4-sæt nederlag i sin første single. Inga kunne så derefter med hendes 3-sæt sejr bringe stillingen tilbage til 2:2 efter den første runde af singlerne.

Spilleren som besejrede Jakob i første runde, besejrede også Peter på nuværende tidspunkt – endda i bare 3 sæt. Dermed var Jægerspris kommet foran igen – nu med 3:2. Det var vigtigt på dette tidspunkt at Inga og Jakob kunne vende resultatet til en 4:3 føring – begge med sikre 3-sæt sejre.

I sidste runde af singlerne kunne spilleren som allerede havde vundet over Jakob og Peter også vinde over Inga i 3 sæt, hvilket førte til stillingen 4:4 med bare 2 kampe tilbage. Spænding og drama var hermed garanteret. Peter bragte Virum foran 5:4 med en 4-sæt sejr, og nu var det op til Jakob om Virum kunne sikre sig “back-to-back” sejre i Serie3. Og det var der aldrig tvivl omkring, da Jakob sikkert vandt i 3 sæt og dermed kunne sikre et 6:4 slutresultat i Virums favør.

Match MVP var Jakob med double sejren og 2 sejre i singlerne. (Inga havde det samme, men vandt 1 sæt mindre end Jakob totalt)

Stillingen efter 2.runde er dermed:

En virkelig god 2. runde for Virum, hvor 3 af serieholdene formåede at følge op på sejren i runde 1 med endnu en sejr (Østerserie, Serie2 og Serie3) Serie1-holdet fik med et fantastisk comeback et uafgjort resultat, hvilket betyder at alle Virum Seriehold stadig er ubesejret efter 2 runder – med 3 ud af 4 på maks-point. Fremragende ! Nu er der 1 uges pause grundet efterårsferien, og så går det videre 🙂