Aarhus Open: Vandrepokalen, socialt samvær og 15 andre medaljer

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Århus Stævne 2022 – 15/16 oktober

Skrevet af Christian Streit & Morten Hasselbalch

Århus Open er et af de mest traditionsrige stævner på dansk jord. I år blev den afholdt i weekenden 15.-16. oktober og Virum var mødt op med en stærk trup bestående af hele 17 spillere: Liam Zhou, Linus Lind Thomsen, Artur Boesen Kirsten, Oscar Alsted, Emil Hasselbalch, Seier Just Søndergaard, Felix Stahl Eriksen, Christian Broch, Emma Vendelbo Clement, Sofus K Andreasen, Theodor Rode von Essen, Kasper Bronnee Møller, Kevin Zhou, Frederik Vater Sørensen, Casper Nortoft, Morten Hasselbalch og Christian Streit. Flere Virum-spillere havde endda et ønske om at spille, men pga. stævnes popularitet, var der ikke plads til eftertilmeldinger eller drive-in. Ikke desto mindre var det en fornøjelse med de mange Virum-spillere, en god portion forældre, og ikke mindst et fantastisk coach-team bestående af de super-kompetente Valeria og Antoine Harchard, samt Frederik Sørensen som supplerende coach. Med denne store Virum-forsamling, var det som om vi var på årets klubtur, hvor det sociale – som billeder også fortæller – nok var det allerbedste ved stævnet. Sikke en masse glade ungdomsspillere, coaches og forældre.   

Men samtidig blev der gået til den inde ved bordet. Virum fik rigtig mange medaljer med hjem, hvoraf den mest attraktive: ”Stævnets mest vindende klub” nok kommer til at være den vi husker bedst. Den kommer til at stå i Virums klublokale det næste år, og Virum-Sorgenfri BTK kommer til at være indgraveret i pokalen for altid. Godt gået!

Lad os se hvad det var der gjorde den pokal mulig:

 

Puslinge B

Liam Zhou var den eneste Virumspiller som deltog i Puslinge B rækken. Liam vandt en 3-sæt match og tabte en 3-sæt match, og så skulle den tredje gruppekamp afgøre Liams skæbne. Desværre blev det til et 5-sæt nederlag (7:11 i 5.sæt), hvilket betød B-slutspil for Liam. I kvartfinalen blev det til en 3-sæts sejr, og i semifinalen gik det igen til 5 sæt. Desværre blev 5.sæt tabt med 7:11. Men tillykke med B-slutspil bronze.

 

Puslinge A

Det var også Liam som stillede op i Puslinge A, og her var Liam kommet ind i en 5-mands gruppe. Her blev det til 1 sejr og 3 nederlag, hvilket betød en plads i B-slutspillet. I kvartfinalen skulle Liam igen ud i 5 sæt, og igen blev det til et tæt nederlag (13:11 i 5.sæt).

 

Ydr/Ypg C

I denne række var Liam så ikke den eneste Virumspiller længere. Linus Lind Thomsen stillede også her op.

Denne gang skulle det gå bedre for Liam i 5-sæt matches, Liam vandt nemlig to 5-sæt matches i gruppespillet (hhv. 11:8 og 11:9 i 5. sæt). Dette kombineret med et nederlag, gav Liam en plads i A-slutspillets 1/8 finale. Her blev det desværre til et 3-sæt nederlag.

Linus Lind Thomsen vandt alle 3 gruppekampe i 3,4 og 5 sæt (5-sæt sejren var med 11:9 i 5.sæt). I A-slutspillets kvartfinale skulle Linus igen ud i 5 sæt, desværre gik den tabt med 11:6.

 

Ydr/Ypg B

Linus Lind Thomsen og Artur Boesen Kirsten var Virumspillerne som deltog i Ydr/Ypg B.

Linus tabte desværre alle 3 gruppekampe – dog må der siges at den ene kunne lige så godt have endt i Linus favør. En 5-sæt match blev tabt i 5. sæt med 11:9. B-slutspils kvartfinale vandt Linus i 3 sæt – desværre blev semifinalen tabt i 3 sæt. Stort tillykke med B-slutspil bronze.

Artur vandt sine 3 gruppekampe i 3,4 og 5 sæt (5-sæt sejren med 11:6 i 5. sæt). Dette gav naturligvis en plads i A-slutspillets kvartfinale. Denne blev vundet i 4 sæt. Semifinalen var en krimi i 5 sæt. Her var Artur i ’ukendt terræn’, hvor han mødte Jonas Zhou Zixuan fra PSV Flensburg. Artur hev en sejr hjem i 5. sæt med tætte 11:9. I finalen mødte Artur Hans Lerche Kristiansen fra Amager. Hans er forholdsvis ny i sporten, men har på bare et år rykket sig markant og bestemt ingen nem opgave. Derfor skulle der igen 5 sæt til, men igen kunne Artur vise styrke når det virkelig gælder. 11:5 i 5. sæt. Kæmpe stort tillykke med guldet!

 

Ydr/Ypg Elite:

Artur var den eneste Virumspiller tilmeldt Ydr/Ypg Elite. En ny udfordring for Artur, som også skulle vise sig at være svær. De første 2 kampe blev tabt i 3 sæt. Det var stærkt af Artur at stadig kæmpe videre i 3. kamp og her formåede Artur at vinde kampen i 4 sæt. Desværre var det ikke nok til at gå videre, men stadig flot indsats af Artur i Eliterækken.

 

Dr/Pg D

Liam Zhou stillede op for Virum i Dr/Pg D rækken. Efter at tabe den første kamp i gruppespillet, kæmpede Liam sig tilbage og vandt de næste 2 kampe for at sikre sig en plads i A-slutspillets 1/8 finale, som blev til et 5-sæt drama med en 11:9 sejr i 5.sæt. Kvartfinalen skulle blive en mere dominerende sejr, hvor Liam kun brugte 3 sæt. I semifinalen blev det så desværre til et 4-sæt nederlag mod den senere guldvinder. Tillykke med bronzemedaljen.

 

Dr/Pg C

Artur Boesen Kirsten stillede op som eneste Virumspiller i Dr/Pg C. Artur var som topseedet kommet i en 3-mands pulje, og efter 2 3-sæts sejre, var der sikret en plads i A-slutspillets 1/8 finale. Her blev det også til en 3-sæt sejr. I kvartfinalen skulle det så blive virkelig spændende. Her mødte Artur Roskildes Bassam Babar Siddiq. Det blev til en 5-sæt sejr med 13:11 i det afgørende sæt. Bassam var tydeligvis nervøs og lavede to servefejl i de afgørende bolde. Artur var videre til semifinalen, og med en 4-sæt sejr i semifinalen betød en finaleplads til Artur. Her dominerede Artur kampen og sikrede sig guldet med en 3-sæt sejr. Kæmpe stort tillykke til Artur.

 

Dr/Pg B

Oscar Alsted (årgang 2009) stillede op for Virum i Dr/Pg B som den eneste Virumspiller. Oscar vandt alle sine 3 gruppekampe for at sikre sig en 1/8 finale plads i A-slutspillet. Det blev til en flot 4-sæt sejr her. I kvartfinalen var det så desværre endestation for Oscar efter et tæt 3-sæt nederlag Aslan Milberg, Greve.

 

Dr/Pg Elite

Følgende 3 spillere fra Virum deltog i Dr/Pg Eliterækken: Seier Just Søndergaard (årgang 2009), Oscar Alsted (årgang 2009)og Emil Hasselbalch (årgang 2010)

Seier formåede at hente 1 sejr i gruppespillet. Her slog Seier Frederik Kjeldgaard, Hørning. Men med 2 nederlag, var det desværre ikke nok til at gå videre til slutspilllet.

Oscar derimod kunne med 2 sejre og 1 nederlag sikre sig en plads i 1/8 finalen. Det blev til en flot 3-sæt sejr mod Chelinda Voong. Her spillede Oscar en meget klog kamp præget af stærke server og offensivt spil. I kvartfinalen mødte Oscar en tredje seedet Marcus Jensen fra Hillerød. Oscar gav den det han kunne, men måtte indse at Marcus bare var bedre.

Den 3. Virumspiller i denne række var Emil Hasselbalch. Emil vandt alle sine 3 gruppekampe uden at tabe et sæt. I kvartfinalen skulle Emil bruge 4 tætte sæt mod den meget hurtige spiller Victor Bartholomæussen, Amager. I semifinalen mødte Emil en anden Amager-spiller Jakob Tang. Jakob er i rivende udvikling og en svær venstrehåndsspiller. Emil spiller godt og vinder en solid sejr i 3 sæt. I Drenge Elitefinalen møder Emil sin gode ven, men også ’evige rival’ Malik Severinsen fra Esbjerg. Emil tager mange chancer i håb om at vinde kampen, men formåede ikke at hive en sejr hjem. Emil taber i 3 sæt. Stort tillykke med sølvet Emil!

 

Junior D

Seier Just Søndergaard var Virumspilleren som stillede op i Junior D. Seier sikrede sig 3 gruppesejre – alle i bare 3 sæt – for at blive tildelt en plads i A-slutspillets kvartfinale. Det blev til en krimi i 5 sæt. Desværre blev 5.sæt tabt med 11:8 mod den senere guldvinder.

 

Junior C

Virum havde 4 spillere deltage i Junior C rækken. Christian Broch, Seier Just Søndergaard, Oscar Alsted og Felix Stahl Eriksen.

Christian vandt 1 match i 3 sæt og tabte 1 match i 3 sæt, og så var det den sidste kamp som var afgørende. Desværre blev det til et 5 sæt nederlag med 11:7 i 5.sæt. Dermed blev det til en plads i B-slutspillets 1/16 finale, som blev vundet i 3 hurtige sæt. I 1/8 finalen var det så desværre slut for Christian med et 4-sæt nederlag.

Seier klarede også 1 sejr og 2 nederlag i gruppespillet, men i modsætning til Christian, var dette lige præcis nok for en plads i A-slutspillets 1/16 finale, grundet en indbyrdes bedre sæt-statistik. Desværre blev det et 3-sæt nederlag der for Seier.

Den 3. Virumspiller i denne række var Oscar, som med sejre i 3, 4 og 5 sæt kunne sikre sig en plads i A-slutspillets 1/16 finale. Her vandt Oscar en flot 3-sæt sejr. I 1/8 finale gik den så ikke videre for Oscar som måtte forlade rækken efter et 4-sæt nederlag.

Den sidste Virumspiller i denne række var Felix. Felix vandt alle sine 3 gruppekampe i 3 sæt, og i 1/16 finalen fortsatte Felix med sejrene uden at tabe et eneste sæt. Han stormede videre igennem 1/8 finalen – og igen uden at tabe et eneste sæt. I kvartfinalen var det så desværre slut for Felix efter 3 meget tætte sæt mod den senere sølvvinder Aksel Lauritsen fra Roskilde.

 

Junior B

Der var 4 spillere fra Virum som deltog i Junior B rækken: Felix Stahl Eriksen, Christian Broch, Oscar Alsted og Emma Vendelbo Clement.

Felix vandt og tabte 3-sæt kampe, og så skulle den sidste gruppekamp være afgørende. Felix vandt denne i 5 sæt med 11:9 i 5.sæt. Desværre røg Felix ud på indbyrdes sæt-statistik på trods af 2 sejre og 1 nederlag. Det var uheldigt for Felix.

Christian tabte 2 3-sæt matches, men var særdeles godt med i sin 3. gruppekamp. Det så ud som om en sejr der var på vej, men desværre gik det galt til sidst i 5.sæt som blev tabt med 11:8.

Oscar hentede 2 sejre og var tæt på den 3.sejr med et nederlag i 5 sæt – det sidste sæt med 11:5. Det var dog alligevel nok for at sikre sig en plads i slutrunden. Der blev det så desværre til en endestation for Oscar med et 3-sæt nederlag.

Den sidste Virumspiller var topseedede Emma. Efter 3 sikre gruppespilsejre var pladsen i slutspillet sikret. Emma vandt både 1/8 finalen og kvartfinalen uden at tabe et eneste sæt. I semifinalen kom der en smule mere spænding i opgøret Lauge Foged, Ribe BTK. Men med fortsat flot spil fra Emma blev Ribespilleren besejret i 4 sæt. I den store finale mod Amagerkonkurrenten Nikoline Kure dominerede Emma kampen fra start til slut og efter 3 sæt havde Emma sikret sig guldmedaljen. Kæmpe stort tillykke!

 

Junior Elite

Hele 5 Virumspillere var tilmeldt Junior Elite rækken: Emil Hasselbalch, Kasper Bronnee Møller, Kevin Zhou, Theodor Rode von Essen og Sofus K Andreasen.

Emil tabte desværre sin første kamp i 4 sæt, kom dog stærkt tilbage med en 3-sæt sejr. I den afgørende 3. kamp spillede Emil fremragende mod Hillerøds William Falkenstjerne Beck og kom også helt til 5.sæt, som kunne have gået begge veje. Desværre blev sættet tabt med 11:9.

Kasper vandt sin første kamp i rækken overbevisende i 3 sæt. Chancen var der dermed med endnu en sejr at komme i slutspillet. Desværre blev det til 2 nederlag i de sidste 2 kampe.

Kevin vandt sin første single i 4 sæt, tabte derefter også i 4 sæt, og så var der skæbnekamp i Kevins 3.kamp. Den skulle ende i 5 sæt, og heldigvis fandt Kevin sit bedste spil frem i slutfasen. Det 5.sæt blev vundet med 11:7 og dermed var Kevin klar til et opgør i 1/8 finalen: Kevin var desværre chanceløs og måtte give den senere guldvinder Oliver Skouboe, Hvidovre, billetten til kvartfinalen efter 3 sæt.

Theodor vandt alle sine 3 gruppekampe – i 3,4 og en flot 5-sæt sejr over Albert Wolfsberg. Desværre var det så slut for Theodor i 1/8 finalen efter et nederlag på 4 sæt mod den senere bronzevinder.

Sofus, der var 2. seedet i rækken, vandt overbevisende alle 3 gruppekampe. 1/8 finalen blev også til en sejr for Sofus i 4 sæt. Sofus fortsatte det gode spil og kunne hente en klar 3-sæt sejr i kvartfinalen. Det blev også kun til 3 sæt for Sofus i en vundet semifinale. Dette gav så pladsen i finalen mod Hvidovre-spilleren som var seedet nummer 1. Så en ægte topfavoritter finale. Den skulle også leve op til dette med flotte 5 sæt. Desværre var marginalerne til sidst ikke med Sofus, som sikrede sig sølvmedaljen efter at tabe 5.sæt med 11:6. Tillykke med sølv, Sofus.

 

U21 B

U21 B rækken havde hele 5 spillere med fra Virum: Christian Broch, Kasper Bronnee Møller, Kevin Zhou, Emma Vendelbo Clement og Frederik Vater Sørensen

Christian var kommet i en svær gruppe og på trods af godt spil var det desværre ikke muligt at vinde 1 af de 3 gruppekampe.

Kasper formåede at vinde alle sine 3 kampe, I hhv. 3,4 og 5 sæt. 5-sæt sejren var efter at have været bagud 0:2 i sæt. Med de 3 sejre var en plads i 1/8 finalen sikret, hvilket desværre blev tabt i 4 sæt til Amagers Jakob Tang.

Kevin kunne også sikre sig en plads i 1/8 finalen ved at vinde 2 kampe ud af 3 i gruppespillet. 1/8 finalen blev desværre tabt i 5 sæt mod Robin Gornitzka fra Amager – ellers havde der ventet et klubopgør mod Frederik. Men desværre tabte Kevin mod Robin på trods af en 2:0 sæt føring.

Emma – som nummer 2 seedet – vandt alle 3 gruppekampe som forventet. Både 1/8 finalen og kvartfinalen var der ingen tvivl i Emmas resultater, da begge blev vundet i 3 sæt. Der kom først spænding ind i Emmas kampe i semifinalen. Den stærke form af Emma fortsatte dog og efter 4 sæt var pladsen i finalen sikret. Desværre blev det til et 5-sæt nederlag der for Emma efter at være foran 2:0 i sæt. Stort tillykke med sølv.

Den sidste Virumspiller i U21 B var Frederik – som var seedet som nummer 1. 3 sikre gruppekamp sejre – alle i 3 sæt – sikrede en 1/8 finaleplads. Her blev det til en meget spændende kamp mod Anton Serup fra Hillerød. Frederik vinder 11-8 i det afgørende sæt.

I kvartfinalen ventede så Robin som lige havde besejret Kevin. Frederik cruisede den hjem i bare 3 sæt. Semifinalen krævede heller ikke mere end 3 sæt for at sikre en plads i Virumfinalen mod selveste Emma. Her kom Frederik hurtigt bagud 0:2 mod en velspillende Emma, hvis serv og aggressive spil gjorde det vanskeligt for Frederik. Der var ikke mange som havde sat penge på Frederik på dette tidspunkt. Men som så ofte før, er Frederik i stand til at se løsninger. Frederik fik styr på Emmas serv og satte tempoet op i spillet. Det var løsningerne på en sejr. Tillykke til de to Virum-spillere.

 

U21 Elite Damer

Emma deltog som eneste Virumspiller i U21 Elite Damer. Emma var seedet som nummer 2 lige bag OB’s Maja.

Emma vandt som forventet alle 3 gruppekampe for at sikre en plads i semifinalen. Her blev Nikoline Kure fra Amager besejret i 4 sæt for at sætte op drømmefinalen mod Maja. Desværre kom Emma aldrig rigtigt ind i kampen og tabte i 3 sæt. Stadig stort tillykke med sølvet til en spiller som ser ud til at blive ved med at rykke sit spil på nye niveauer!

 

U21 Elite Herrer

I U21 Elite Herrer rækken var både Kevin Zhou og Theodor Rode von Essen tilmeldt.

Kevin tabte desværre sine første 2 kampe, men formåede et stærkt comeback i sin 3.kamp og kunne vinde den i bare 3 sæt. Desværre var det ikke nok til en plads i slutrunden.

Theodor var en hård men spændende pulje med stærke spillere Erik Høier, David Heinig og William Beck. Desværre blev de første 2 kampe tabt (den 2. desværre i 5 sæt mod tidligere Virumspiller David Lund Heinig), men Theodor leverede rigtig flot bordtennis og kan se frem til at ryste disse spillere yderligere i nørmeste fremtid. I sin sidste kamp mod William førte det gode således til en stærk sejr på 3-0.

 

Senior 3

I Senior 3 rækken var tilmeldt Virumspillerne Casper Nortoft og Christian Streit. To velkendte Virum-spillere i bordtennishallerne.

Casper var stærktspillende i alle 3 gruppekampe som endte med sejre. 1/8 finalen skulle ikke blive de store udfordringer for Casper som vandt i 3 sæt. Kvartfinalen blev også til en 3-sæt sejr for Casper. I semifinalen mødte så Casper en B75 spillere fra Grønland. Her var det så slut for Casper efter 4 sæt. Tillykke med bronzemedaljen.

Christian var som nummer 2-seedet kommet ind i en 3-mands pulje, hvor 2 sikre sejre betød en plads i 1/8 finalen, hvor der ventede den topseedet spiller Jens Erik Treldal, Sisu/MBK, da han ikke vandt sin gruppe. I 5 lange sæt kunne Christian vinde opgøret på trods at være bagud 0:2 i sæt. I semifinalen kom Christian også bagud 0:1 i sæt men vandt så de næste 3 sæt for at komme i finalen mod modstanderen som lige havde slået Casper i semifinalen. Denne spiller fra B75 med en underlig lav rating på 1500, gav Christian ingen chance. Efter 4 sæt betød det sølvmedalje til Christian – tillykke. Christian var ikke den eneste i hallen som undrede sig over hvordan denne grønlandske guldvinder kun kunne have en rating på omkring 1500.

 

Senior 2

Senior 2 rækken var deltagermæssigt domineret af Virum. Hele 6 spillere fra Virum blev fordelt på de 8 grupper. Spillerne fra Virum var Kasper Bronnee Møller, Kevin Zhou, Christian Streit, Emil Hasselbalch, Casper Nortoft og Frederik Vater Sørensen.

Kasper startede puljen med en flot 4-sæt sejr. Den næste kamp blev desværre tabt i 4 sæt, hvilket betød at det var allerede vind-eller-forsvind kamp for Kasper i sin 3.kamp. Kampen gik i 5 sæt og desværre var marginalerne til sidst ikke med Kasper, som tabte 5.sæt med 11:6.

Kevin formåede desværre på trods af god indsats ikke at vinde nogle af de 3 gruppekampe, selvom 1 af dem var Kevin meget tæt på at vinde, men tabte så i 5.sæt med 11:8.

Christian vandt første kamp i 5 sæt, men derefter blev det til 2 nederlag – 1 af dem mod B75 spilleren som også besejrede Christian i finalen i Klasse 3 – ja ham med den underlige rating på 1500…

Emil tabte desværre sine første 2 kampe, men kom stærkt tilbage i 3. kamp med en flot sejr i bare 3 sæt. Desværre var det ikke nok til en plads i slutrunden.

Casper var meget tæt på at vinde 1 eller flere af sine gruppekampe, men desværre blev det til 3 tætte nederlag – 2 gange i 4 sæt og 1 gang i 5 sæt, hvor 5.sæt blev 11:9.

Eftersom 5 Virumspillere ikke havde klaret at booke en plads i slutspillet, var alt Virumhåb nu placeret på Frederik. Men Frederik fik også en dårlig start med et 5-sæt nederlag med 11:9 i 5.sæt, Heldigvis kunne Frederik bounce back med 2 sejre – begge i 4 sæt, hvilket gav den vigtige plads i slutspillet. I 1/8 finalen blev det så til en 4-sæt sejr. Kvartfinalen skulle blive endnu tættere mod Adam fra Brønshøj, hvor 5-sæt krimien endte i Frederiks favør. Semifinalen gik også i 5 sæt, og her kunne Frederik også trække sejren i land over Magnus fra Hillerød i et tæt opgør i femte sæt. Efter alle de 5-sæt sejre, var der måske ikke helt den samme energi tilbage i finalen, hvilket desværre blev tabt i 3 sæt mod Dennis Nielsen, Nørreå. Stort tillykke med sølvmedaljen i Klasse 2.

 

Senior 1

Senior 1 rækken blev spillet af Virumspillerne Theodor Rode von Essen og Morten Hasselbalch.

Theodor vandt en meget vigtig tæt 5-sæt match til at starte gruppespillet med efter at have været bagud 1:2 i sæt. Dette comeback var endnu vigtigere eftersom kamp nummer 2 gik tabt. Dermed var chancen der i 3.match for at sikre sig en billet til slutspillet. Theodor fandt sit gode spil frem og sejrede i 4 sæt. I 1/8 finalen var det så desværre slut for Theodor efter et 3-sæt nederlag mod en seedet og erfaren spiller.

Morten vandt 2 af sine 3 gruppekampe i 4 sæt og den sidste gruppekamp gik hele vejen til 5. sæt. Morten holdt styr på nerverne og vandt 5. sæt med 14:12 for at sikre sig en plads med 3 sejre i 1/8 finalen. Her var modstanderen Maja fra OB. Maja kom foran 2:0 i sæt, og havde sat Morten i ringhjørnet. Morten fik ændret spillet og hevet tredje sæt hjem. Maja strammede igen rebet og førte i 4. sæt 9-4. Morten gjorde comeback, vandt sættet og også femte sæt med 11-7. Kvartfinalen var sikret. Kvartfinalen var så desværre ikke muligt at vinde mod den senere sølvvinder. Kampen blev tabt i 4 sæt.

 

Senior Elite Damer

Emma Vendelbo Clement var Virumspilleren som deltog i Senior Elite Damer. Emma var kommet i en 5-spillere gruppe. Det blev til 3 sejre – alle i bare 3 sæt – og så en spændende kamp mod Maja fra OB. Emma var foran 2:1 i sæt, men tabte så desværre sæt nummer 4 med hele 16:14. Maja kunne holde dette momentum gående i 5.sæt og besejre Emma 11:6 i 5.sæt. Men Emma var naturligvis stadig videre som 2’er til slutspillet, og mon ikke Emma senere skulle få en chance for revanche mod Maja når det skulle gælde langt mere? Som 2’er skulle Emma møde Sally Maribo fra Viby i semifinalen…Og denne gang gik det rigtig godt for Emma med en 5-sæt match. 11:7 i 5.sæt skulle give adgang til finalen, hvor Maja fra OB ventede. Emma skulle nu have mulighed i den helt store finale når alt var på spil at få revanche mod Maja som tidligere vandt over Emma i gruppespillet. Emma fandt hendes bedste spil frem og efter 4 sæt kunne Emma kalde sig champion for Senior Elite Damer. Kæmpe stort tillykke til Emma.

 

Senior Elite Herrer

Morten Hasselbalch og Sofus K. Andreasen stillede op i Senior Elite Herrer rækken.

Morten tabte desværre alle 3 kampe i 4 sæt i denne række med meget højt niveau.

Sofus var kommet i en 3-mands pulje, og med 1 sejr og 1 nederlag, var chancerne store for en plads i slutrunden. Desværre vandt alle i gruppen præcis 1 kamp, og så måtte Sofus se på når slutspillet gik i gang, da de andre 2 spillere havde en bedre sæt-statistik.

 

Alt ovenstående betød at Virum sikrede sig følgende medaljer:

 

4 x Bronze: (Liam Zhou x 2, Linus Lind Thomsen, Casper Nortoft)

6 x Sølv: (Emil Hasselbalch, Sofus K. Andreasen, Emma Vendelbo Clement x 2, Christian Streit, Frederik Vater Sørensen)

5 x Guld: (Artur Boesen Kirsten x 2, Emma Vendelbo Clement x 2, Frederik Vater Sørensen)

 

Dette betød også at Virum i klubturneringens regnskab var den klub med de fleste samlede point og dermed vinder af vandrepokalen for bedste klub ved Århus Open 2022. Nu skal vi bare finde et skab til den flotte pokal 🙂

Næste stævne er så weekenden 5+6 november med Frisør hos Peter Open 2022 i Næstved, hvor vi håber Virum igen kan sende en stærk spillertrup afsted i endnu et forsøg på at vinde flest-mulige medaljer.