Virum stærkt fremme i Roskilde

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virum havde 25 deltagere på startlisten til dette års Roskilde Stævne. Det gav en skøn klubstemning på opvarmningsbordene og tilskuerpladserne. Det gode ved sådanne større stævner er nemlig at klubbens spillere får en god mulighed for at se og snakke med hinanden, hvilket af og til kan være svært i dagligdagen, hvor spillerne er spredt ud på mange forskellige træningshold. Én af de vigtigste ting for Virum er at føle, at man er en del af en klub og har et sundt og sjovt tilhørelsesforhold. Et sted hvor man kender hinanden og hjælper hinanden. Mange af de ældre spillere var også rigtig gode til at coache de yngre, såvel som de yngre heppede stærkt på deres ældre klubmedlemmer. Det blev imidlertid også til en fornem medaljehøst for klubben. Bl.a. kan nævnes at en velspillende Sofus Andreasen hev en 1. plads og to 3. pladser hjem, og Emma Vendelbo ikke mindre end to 1. pladser og en 3. plads. I alt blev det for Virum til 16 medaljer fordelt på seks 1. pladser, fire 2. pladser og seks 3. pladser. Men nu handler det ikke kun om medaljer. Mange kom til 1/8 og kvartfinaler, såvel som andre havde sjove og velspillende kampe, og andre sågar ude til deres allerførste stævne. Håber Silas og Malte havde en god debut:)

Her ses Sofus Andreasen og Christoffer Norman opvarmende til søndagens klasse 1 række.

Alle Podiepladser  
Herre Elite Henrik Vendelbo 3. plads
Dame Elite Emma Vendelbo 3. plads
Åben A Sofus Andreasen 1. plads
Åben B Christian Streit 2. plads
Herre Klasse 1 Sofus Andreasen 3. plads
U21 Elite Sofus Andreasen 3. plads
U21 B Casper Nortoft 1. plads
Dame Junior Elite Emma Vendelbo 1. plads
Junior C Emma Vendelbo 1. plads
Drenge Elite Kevin Zhou 3. plads
Yngre Drenge C Frederik Kristensen 3. plads
Puslinge B Lilje Steenberg 1. plads
Puslinge B Frederik Kristensen 2. plads
Puslinge C Artur Kirsten 1. plads (forside billede)
Puslinge C Liam Zhou 3. plads (forside billede)
Puslinge D Artur Kirsten 2. plads

Virums måske mest stævnedeltagende spiller Christian Streit i aktion i Åben B finale. Et rigtig godt resultat af Christian!

Emma Vendelbo havde en særdeles god weekend med to 1. pladser og en 3. plads.

David Heinig i aktion bagerst på billedet. Davids form er opadgående og hans vej til kvartfinalen i klasse 1 bød på mange gode sejrer over på papiret bedre spillere end ham selv.

Virums meget store ungdomsafdeling begynder at have flere spillere med ude til stævnerne. Her ses Liam Zhou i aktion.