Virums ungdomsholdturneringer: halvvejs-status og weekendens kampe

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

 

Vi har skrevet 2022 og diverse holdrækker hos såvel ungdommen som senior, startede i weekenden op igen. Her er en halvvejsstaus for sæsonen, og hvordan det er gået Virums ungdomshold i weekenden.

I Juniorligaen har Virum ét hold med. Det består af Frederik Vater Sørensen, Emma Vendelbo, Kasper Møller og David Heinig. Juniorligaen starter først op den 13. marts, men herunder ses en status, hvor Virum ligger nr. 4.

I den landsdækkende Drengeliga er Virum med helt fremme. De tre drenge Theodor Rode, Kevin Zhou og Emil Hasselbalch – som ved forrige uges Youth Masters viste klasse ved en 2., 3. og 6. plads – ligger pt. på en 2. plads i Drengeligaen. I weekenden var der lagt op til revanche mod stærke Brøndby, som slog Virum 7-3 i november. Revanche fik de i den grad. Det blev til en 8-2 sejr, hvor Theodor og Emil vandt alle deres singler, men tabte doublen, og Kevin vandt to singler.

Virums Drengeliga drenge i aktion i Virums kælderlokaler. På billedet ses Theodor Rode (Virum) mod Nikolaj Wirk (Brøndby) og Emil Hasselbalch (Virum) mod Marco Voong (Brøndby)

 

I rækken Ungdom over 12, A, stiller Virum1 med Christian Broch, Mads Hyldager, August Frejlif Ravnbak og Gustav Ravnholt Hansen. Weekenden bød på to nederlag, hvor det ene mod Allerød var knebent 4-6. Mads Hyldager stod for hele tre sejre. Virum ligger pt. på en 5. plads i rækken.

På billedet ses Virums Ungdom over 12 i aktion. Gustav presser modstanderen godt ud i banden imens Virums Christian Broch dømmer. På boret ved siden af ses Virums Mads Hyldager.

I rækken er også Virum2 med. De spiller i række D, kreds 37. Weekenden bød på to holdkampe, hvor Virum tabte til henholdsvis Amager1 og Ballerup2. Med på Virums hold er August Husted, Kasper Borg, Carl Dalgas Rasmussen og Karl Bjerkan.

I rækken Ungdom under 12 har Virum ikke mindre end tre hold med. I kreds A er Virums førstehold, Virum1, som er solidt nummer ét halvvejs. I weekenden måtte Virum stille uden Oscar Alsted grundet Corona. Felix Stahl Eriksen, Seier Søndergaard og Simon Torpe var weekendens trio og vandt 9-1 over Amager3, men måtte desværre se sig slået af Amager2 med tætte 6-4.

I rækken Ungdom under 12, kreds B, har Virum to hold med. Virum 3 ligger på en flot 2. plads og Virum 2 på 4. pladsen. Ét enkelt point skiller de to Virumhold, hvorimod Amager ser ud til at være stukket af i toppen. På Virum2 spillede i weekenden Kasper Hansen, Simon Halk, Andreas Nadelmann og Tilo Fuglsang-Hoe, hvor Virum3 stillede med Loui A. Samulelsen, Frederik Kristensen, Jacob Nyggard og Linus Thomsen. I kampen mod Brøndby3 var det en gyser som endte 5-5. Frederiks Kristensen stod her for tre sejre.