Sophie Walløe 3-dobbelt dansk mester

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Succes for VSBTK ved DM

Det blev til flere gode præstationer for de 3 VSBTK spillere der stillede til start i weekendens danske mesterskaber der blev afviklet i Odense.

Henrik Vendelbo spillede sig via sejre over Peter Jensen OB og Benjamin Sørensen frem til 1/4 finalen i herresingle, hvor landsholdsspiller Thor Christensen vandt med 4-1 i sæt.

Theo Dyekjær måtte lide et lidt ærgerligt nederlag i sin anden runde kamp mod senere medaljevinder Carsten Egeholt. Theo førte 3-2 i sæt og 8-6 og 9-7 i 6. sæt.

Til gengæld gik det bedre i herredouble sammen med Magnus Hartvigsen fra Silkeborg. Her spillede parret sig frem til finalen hvor det dog blev til nederlag mod storfavoritterne og EM bronzevindere Anders Lind og Thor Christensen. Tillykke til Theo med den første seniormedalje.

For Sophie Walløe var det er helt sublim weekend. Det blev til hele 3 guldmedaljer. I mixeddouble blev det til den forventede sejr sammen Anders Lind. I damedouble vandt Sophie sammen med Pia Toelhøj og efter fremragende spil i semifinale og finale med sejre over Josefina Haagensen 4-1 og Izabell Nørlem 4-0 blev det også til guld i damesingle. STORT TILLYKKE SOPHIE !