Klubtur til OB Bordtennis Open d. 3.-5. dec. 2021

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Kom med til årets klubtur. Hyg dig med dine holdkammerater, mød venner fra andre klubber og spil en masse bordtennis.

OB-stævnet henvender sig til spillere på disse hold: Talent, Bobler-talent, Øvet og Elite.

Vi håber på en bred opbakning og både spillere og forældre er velkomne på turen.

Praktisk info:
Bolig: Lille Grynborg Feriecenter, som er et ”bed and breakfast” hotel, hvor vi kan sove på sovesal, og de serverer morgen- og aftensmad for os. På Lille Grynborg kan der også bookes enkelt- og dobbeltværelser. Klubben anbefaler dog at børnene vælger sovesalen, da det styrker sammenholdet og giver en masse god oplevelser. Pris: Sovesalen/205 kr. pr. nat, enkeltværelse /475 kr. pr. nat og dobbeltværelse/635 kr. pr. nat.

Transport: Afgang i biler kl. 15.30 fra Virumhallen fredag den 3. dec. og hjem søndag efter stævnet. Vi antager, at tilstrækkelig mange voksne (både spillere og forældre) vil med, så vi har biler nok til alle.

Mad: Ud over morgen- og aftensmad på Lille Grynborg bestiller vi frokostbuffet i hallen

Pris: 850 kr. pr. person ved overnatning på sovesal, frokost og aftensmad. Betalingen opkræves via holdsport efter tilmeldingsfristen er udløbet.

Stævnetilmelding: Tilmelding til de enkelte rækker er spillerne selv ansvarlig for og sker via BordtennisPortalen. Denne udgift er ikke med i ovenstående pris.

Tilmelding til klubturen: Skriv til Sarah på slundpedersen@yahoo.com. Her skal du oplyse om du ønsker at sove på sovesal eller eget værelse. Samtidig bedes du også oplyse om du har ekstra plads i bilen og hvor mange.

Der er deadline d. 25. oktober, da vi skal melde tilbage til Lille Grynborg Feriecenter.

Vi ser meget frem til en hyggelig klubtur til Odense. 😊
De bedste hilsner
Ungdomsudvalget