Virum/Sorgenfri Bordtennisklub høstede medaljer ved DM

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Flotte resultater og præstationer fra klubbens elite spillere – 5 danmarksmesterskaber og 14 medaljer ved ungdoms DM.

Virum/Sorgenfri Bordtennisklub deltog i sidste weekend med 11 spillere fra klubbens elite og talenthold, og viste så flot spil under stævnet, at klubben endte øverst på medaljelisten med 14 medaljer til klubbens talentfulde unge spillere.

Således blev klubbens ungdomslandsholdsspiller Theo Dyekjær danmarksmester i U21 og sikrede sig også en sølvmedalje i juniorrækken efter en tæt finale med Patrick Skarsholm fra Hillerød. Begge spillere er en del af det danske juniorlandshold, som deltog ved EM i Rumænien tidligere på året.

Efter finalen udtalte Theo Dykjær ”Efter corona har det være godt at komme tilbage til træningen i Virumhallen sammen med de øvrige elitespillere i klubben. Jeg føler at mit spil fortsat er inde i en god udvikling, og jeg er meget glad for min sejr i U21 rækken. Jeg ser frem til at få min revance mod Patrick næste gang”.

Hos pigerne viste både Sally Lou, Emma Vendelbo Clement og Lilje Steenberg også flot spil. Sally Lou blev danmarksmester i Yngre piger, hvor Lilje fik en fortjent bronzemedalje. Sally tog også titlen i doublerækken for yngre piger sammen med Caroline Havsteen fra Amager.

Emma Vendelbo nåede ikke helt op på skamlen i singlerækken men tog henholdsvis sølv i pige/drenge mix sammen med klubkammeraten David Lund Heinig og en bronzemedalje i pige double sammen med Amalia Skulska fra Silkeborg.

”Det er dejligt at se, at specielt pigerne klarer sig rigtigt godt mod de bedste herhjemme. Klubben vil gerne have flere piger til at spille bordtennis og søsætter et dedikeret pigebordtennis initiativ i løbet af efteråret, som giver piger mulighed for at prøve at spille bordtennis og træne på dedikerede pigehold. Det, tror vi, er vigtigt for piger, når de gerne vil i gang med sporten.

Ligeledes har vi også med vores hold i dameligaen i år, mulighed for at give pigerne mulighed for at se nogle af landets bedste piger træne og spille i klubben” udtaler klubbens cheftræner Valeria Hachard.

Nedenfor er en faktaboks med klubbens medaljetagere fra stævnet i Hjørring.

Guld og dansk mester

Theo Dyekjær (u21 single)

Sally Lou (yngre pige single)

Theo Dyekjær (junior double – sammen med Magnus Hartvigsen, Silkeborg)

David Lund Heinig (drenge double – sammen med Oliver Berntsen, Hvidovre)

Sally Lou (yngre pige double – sammen med Caroline Havsteen, Amager)

Sølv

Theo Dyekjær (junior single)

Emil Hasselbalch (yngre drenge double – sammen med Malik Severinsen, Esbjerg)

Emma Vendelbo Clement/David Lund Heinig (pige/drenge mixed)

Bronze

David Lund Heinig (drenge single)

Lilje Strøm Steenberg (yngre pige single)

Emma Vendelbo Clement (pige double – sammen med Amalia Sophie Skulska, Silkeborg)

Lilje Strøm Steenberg/Emil Hasselbalch (yngre pige/drenge mixed)