Virum ungdom er igen med fremme…

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

I forrige weekend (18. – 19. maj) deltog 9 af vores ungdomsspillere i årets næstsidste bredde stævne i Hvidovre – nemlig det årlige forårsstævne i Dansborghallen.

Efter mange tætte dueller og kampe, hvor bordtennisboldene fløj med lynets fart over nettet, og flot bordtennis blev vist på alle borde, kunne vi endnu engang konstatere, at Virum Sorgenfri bordtennisklub endnu engang viste både talent og storspil hele weekend.

Lørdag morgen viste Mads Hyldager storspil i Puslinge A, og fik en flot 2. plads efter rækkens vinder Jonatan Blom fra Frederiksberg, som slog Mads i 3 tætte sæt (12/10, 11/9, 11/8). En flot præstation af Mads, som det skulle viste sig, kun var begyndelse på en stor weekend for Mads.

I junior B deltog Casper Nortoft og Lucas Xiao i en stærk besat række. Casper gik videre fra puljen til A-slutspillet, hvor Valdemar Vejlgaard blev endestationen i en flotspillet semifinale med resultat 3-1 (11/6, 11/8, 9/11, 11/5) til Valdemar.

I junior D vendte Oskar Jannings tilbage efter en pause fra stævne scenen. Tiden i træningslokalet var givet godt ud, og Oskar gik suverænt videre som ubesejret fra puljekampene. Efter at have været oversidder i kvartfinalen var det tid til semifinale mod Nicklas Jensen fra Allerød. Oskar ramte aldrig topniveauet i sit spil og måtte nøjes med en flot 3 plads efter et klart 0-3 nederlag.

I eftermiddagens sessions var Mads Hyldager klar igen sammen med Christian Broch, Vilads Dyekjær og Mikkel Konieczny i Drenge D. Mads forsatte formiddagens gode spil og vandt suverænt sin pulje sammen med Mikkel, og de gik videre til A-slutspillet. Christian Broch kæmpede flot i sin pulje, men tabte knebent sin sidste kamp mod Jeffey Medina Obi fra Hvidovre i 5 tætte sæt (11/6, 7/11, 7/11, 11/9, 11/9), og måtte derefter en tur i B-slutspillet, hvor det blev den flot 2. plads efter endnu en tæt kamp med Jeffey.

I A-slutspillet blev semi-finalen endestationen for Mikkel, der tabte i en spændende kamp til Perikils Triantafylldis med cifrene 11/9, 13/11, 11/9. Mads gik hele vejen til finalen efter en flot sejr i semifinalen over Zandra Lassen fra Roskilde (12/10, 7/11, 12/14, 15/13, 11/6). I finalen tog Mads revanche for Mikkels nederlag i semifinalen, og vandt rækken med en sejr på 11/7, 11/5, 7/11, 11/7.

Søndag morgen var Lucas Xiao, Jens Kalmberg og Oskar Jannings klar i Junior C. Her blev vist flot spil i begge puljer. Lucas var brandvarm fra morgenstunden og vandt suverænt alle sine kampe i puljen. Ligeledes havde Oskar også genfundet det gode spil, men manglede lige at bordtennisguderne kigge hans vej i flere dueller. I den anden pulje kæmpede Jens det bedste, som han havde lært. Flere 5 sæts kampe faldt, efter en lang sæson, hvor det modsatte har været tilfældet, endeligt ud til Jens’s fordel med sejre over Paul Sante, Frederiksberg og Mark Christensen fra Roskilde. Desværre var det ikke nok til at gå videre, så Jens måtte en tur i B-slutspillet. Her var der til gengæld ingen slinger i valsen, og Jens vandt fortjent B-rækken efter sejre over Jonas Jellesen, Team Egedal (11/9, 11/7, 11/7) i semifinalen og 11/9, 11/4, 11/8 over Mads Mortensen, Smørum i finalen.

I A-rækken forsatte Lucas det gode spil, men Lukas Fallesen var en for stor mundfuld i semifinalen, hvor Lukas vandt 9/11, 11/8, 11/6, 9/11, 11/8. En flot 3. plads til Lucas i en stærk række.

Om eftermiddagen var Mads Hyldager tilbage i Dansborghallen for at hente flere pokaler og medaljer. I puslinge B, som blev spillet i en pulje (alle-mod-alle), vandt Mads alle sine kampe med sejre over Junya Asmund fra Roskilde, Perikils Triantafylldis fra Hvidovre, Adam Nottelman fra Brønshøj og Filip Axel Dahlerup fra Allerød, og blev dermed en suveræn vinder fra rækken.

I U21C rækken var Casper Nortoft, Lucas Xiao og Frederik V. Sørensen tilmeldt. Denne række blev også afviklet som en alle-mod-alle pulje, og endnu engang viste Virum drengene, hvem der er bedst. Således tog drengene alle pladser på medaljeskamlen med Casper som en flot nr. 1, Lucas tog sølvmedaljen, og Frederik fik en flot 3. plads. Alle drengene viste flot spil på højt niveau, og særligt den interne Virum kamp mellem Lucas og Frederik var spækket med flotte dueller på højt niveau. Frederik fik ikke sin revanche fra deres kamp i Nykøbing Falster og måtte se Lucas trække sig sejreridt ud af opgøret med cifrene 5/11, 12/10, 12/10, 6/11, 11/9. I den indbyrdes kamp mellem Frederik og Casper blev spillet hævet endnu mere, og da røgen havde lagt sig efter nogle vanvittige dueller, måtte det konstateres, at Casper har revanche til gode efter et knebent nederlag på 11/9, 7/11, 16/14, 11/8.

Afslutningsvis var Christian Broch klar i Yngre Drenge, C til at vise, at niveauet var til en A-slutspil plads. Dette lykkedes også efter flot spil i puljen, hvor August Petersen fra Team Egedal ventede. August, der havde alle sine kampe i sin indledende pulje, var desværre en for stor mundfuld for Christian, der dog viste fint spil, men desværre måtte erkende at kvartfinalen blev endestationen med et nederlag på 11/4, 11/7, 11/4.

Efter at lyset blev slukket i Dansborghallen, kan det konstateres, at vores ungdomsspilere absolut er med fremme i alle rækker fra Puslinge til U21. Det er dejligt at se, at det fokus og den indsats, som ligges af hver enkel spiller nede i kælderen i Virum hallen uge efter uge i samarbejde med klubbens trænere, giver så flotte resultater.

Det er klubbens håb, at flere spillere melder sig til næste stævne – Vestegnens sommerstævne, der afvikles i Brøndby hallen den. 1. – 2. juni.

/John