VSBTK årets klub i Danmark (læs DBTU’s flotte motivation)

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

På Dansk Bordtennis Unions årsmøde idag blev VSBTK kåret til årets Bordtennisklub i Danmark. Det er vi meget stolte over. 

Prisen har været uddelt siden 1990 og VSBTK har fået prisen en gang tidligere tilbage i 2004. 

DBTU’s motivation:

“Det var ikke noget nemt valg i år, fordi flere klubber har gjort sig fortjent til en anerkendelse, men alligevel har bestyrelsen besluttet at give prisen til en af landets større klubber. Til en klub, som igennem årtier har fyldt i bordtennis landskabet, og som ved kontinuitet, dygtige ledere, god klubstruktur og engagement, år efter år, har markeret sig.

En klub, som flot er gået imod trenden med færre ungdomsspillere, og som rent faktisk har opnået så stor ungdoms medlemsvækst, de sidste par år, at der er oprettet ventelister for ungdommen. Klubben har i dag omkring 200 medlemmer og heraf er næsten halvdelen ungdomsmedlemmer. Det skyldes bl.a. et dygtigt trænerarbejde og et godt miljø og sammenhold. Alt det vi gerne ser i bordtennis Danmark for at fastholde medlemmer. Klubben er f.eks. god til at arrangere klubture (samler grupper og deltager i stævner), gode til at holde sammen ved stævner og hvor spillerne hjælper hinanden med coaching.

Samtidigt gør klubben sig stærkt gældende i elitearbejdet (var således den største medaljesluger ved årets UNGDOMS DM). Og så er klubben, år efter år deltager, med stærk repræsentation i de bedste divisionsrækker, inkl. Veteranrækker. Imponerende således at kunne vedblive med at gøre sig gældende i stort set alle rækker i landets senior og ungdomsdivisioner. En klub som kontinuerligt har formået at markere sig – i årtier – i dansk bordtennis og dermed formodentlig den mest konsistente eliteklub vi nogensinde har haft i Danmark. Imponerende i sig selv.

Sammenfattet er klubben derfor et værdigt bud på Årets klub 2019 og alle har sikkert gættet, at ÅRETS KLUB er VIRUM SORGENFRI BORDTENNISKLUB, som er et fyrtårn i Dansk Bordtennis.“

På samme årsmøde blev den nye struktur for dansk bordtennis vedtaget så BordtennisDanmark nu er en realitet og lokalunionerne fortid.