Mikkel Emborg skifter til Virum/Sorgenfri Bordtennisklub

Thomas Ismiris Stigadivisionen Skriv en kommentar

Mikkel Emborg skifter til Virum/Sorgenfri Bordtennisklub

16-årige Mikkel Emborg skifter med et mål om at tilkæmpe sig en plads på elitedivisionsholdet.

Det er en glæde af oplyse, at klubben fra næste sæson kan supplere 1. holds-truppen med en ny ung spiller. Mikkel Emborg er en god spiller med masser af bold i sig og han har store udviklingsmuligheder. I første omgang bliver det spændende at se, om talentet rækker til at spille sig fast på holdet, hvilket naturligvis også afhænger af, om det lykkes klubben at hente yderligere en spiller inden vinduet lukker 31. maj. Foreløbig er det sikkert, at også Mikkel Hindersson, Henrik Vendelbo og Lars Hauth fortsætter i klubben. Ligeledes er den vordende far David Hindersson klar til endnu en tørn, når tiden tillader det.

Mikkel Emborg har i et lille interview oplyst, at han i sin fritid bruger en del tid på lektier eller er sammen med venner. Musiksmag går i retning af det seneste hippe på Spotify mv og hans livret er Sushi.

Bordtennismæssigt er det kortsigtede mål at vinde ungdoms-DM og spille sig på elitedivisionsholdet i Virum/Sorgenfri. De lidt længere drømme går på OL deltagelse en gang i 2024. Træningen i klubben vil blive suppleret med et fortsat samarbejde med Mikkels hidtidige klub i København.

”Mit største idol er mig selv” siger Mikkel med et smil – og det er nok udtryk for både en viden om eget potentiale, men også et skulderklap til ham selv i forhold til tidligere kampe med sig selv i forhold til spillehumør og temperament.

Mikkel har Danmarks ungdoms top 12 tre gange og blevet nummer 2 og 3 i double til et par ungdoms-”pro tours”. Mikkel har spillet på diverse ungdomslandshold i godt 4 år.

Velkommen til Mikkel !

(Billedtekst: Mikkel Emborg klar for Virum/Sorgenfri, foto: Kim Holm Pedersen)