Drengedivisionsholdet vinder grundspillet

Tue Dyekjær-Hansen Ukategoriseret Skriv en kommentar

Ved indgangen til 2018 lå Virums drengedivisionshold nr. 4 og skulle kæmpe for at komme med i slutspillet. Siden da har holdet ikke kigget sig tilbage, og i 2018 har alle resultaterne flasket sig, og alle fire drenge på holdet har resultatmæssigt været i topform.

I weekenden skulle de afgørende kampe spilles i Odense startende kl. 10 med opvarmning kl. 9 – det betød, at vækkeuret ringede omkring kl. 6, hvilket imidlertid ikke tog pusten fra Virums dedikerede bordtennisdrenge. Slutspilspladsen var allerede sikret, men kampen om første til tredjepladsen var også interessant, da den har betydning for seedningen i slutspillet.

Første kamp var mod Hillerød, som lå á point med Virum. Hillerød havde imidlertid en række afbud til kampen, hvilket Virum udnyttede i topkampen, og en ellers på papiret vanskelig kamp blev forvandlet til en overbevisende 13-1 sejr.

Tilbage manglede kun kampen mod rækkens bundhold. Drengene var i godt humør og måske en anelse kække, hvilket resulterede i flere lidt for spændende kampe set med forældrebrillen. I sidste ende var styrkeforholdet mellem holdene alligevel for stor, og Virum vandt også sidste kamp 13-1. Hermed blev årets sidste fire kampe vundet med imponerende 51-5. Weekendens resultater betød, at Virum blev en overraskende vinder af grundspillet i kreds 1, og alle fire spillere henholdsvis David, Sofus, Lucas og Malte blev placeret blandt de seks første på toplisten. Præstationen i kreds 1 sættes særligt i relief med tanke på, at 3 af holdets 4 spillere stadig er yngre drenge spillere, hvilket lover godt for fremtiden. Slutstillingen for kreds 1 fremgår nedenfor:

På hjemturen var der store diskussioner om, hvorvidt den stod på sejrspomfritter eller is, og kompromiset blev en tur på restaurant den gyldne måge i daglig tale også kendt som McDonalds. En helt igennem fantastisk bordtennisdag fik en fortjent udgang, og humøret var i top, da holdet brød op, og bilerne kørte hver til sit.

Med sejren i grundspillet går Virum direkte i semifinalen om danmarksmesterskabet for hold for drenge, der spilles i weekenden d. 26.-27. maj.

 

Mvh

Sarah