Ungdoms DM den 12.-13. maj – Virum er med

Tue Dyekjær-Hansen DM ungdom Skriv en kommentar

Billedet er fra UDM for 2 år siden, hvor Virum sidst tog en guldmedalje

Så er der lidt over en uge til der er ungdoms DM og Virum er godt repræsenteret. Lad os tage et kig på deltagerne og deres chancer.

 

Yngre Drenge

I denne aldersklasse er Virum jo en af de stærkeste klubber i Danmark med 3 spillere i top 6.

Vi stiller op med følgende i single: Sofus, David Lund, Malte og Kasper Møller. William Warming stiller desuden op i Double

   

Sofus, David, Malte, Kasper og William er klar til UDM i YDr

Ingen tvivl om, at Carl Køngerskov fra Hillerød er storfavorit, men herefter er der en 5 spillere, der kan løbe med medaljerne. Heriblandt ikke mindst Sofus, David og Malte, hvis de rammer dagen. Og kigger man på Top12, så skal man heller ikke glemme, at Carl ikke er urørlig, da han faktisk tabte en kamp ved top12 (til David). Det bliver spændende at følge drengene, da det er meget tæt i toppen, så koncentrationen skal være helt i top for at nå langt.

Virum er også stærk repræsenteret i doublerne.

Specielt ser den rene Virumdouble med Sofus og Malte stærk ud og de må være seedet 2’er.

 

Drenge

I drengerækken stiller Virum op med 3 drengespillere: Theo, Anton Dong og Lucas Buch.

Der er 3-4 spillere, der må formodes at kunne løbe med mesterskabet, heraf er Theo en af dem. Han er 3-4 seedet, men fra Top 12 ved vi, at han kan slå alle på dagen. Første opgave for Anton og Lucas bliver at spillere sig videre fra gruppespillet og så se hvor langt det kan bære.

 

 

Theo, Anton og Lucas er også klar til UDM i drengerækken (Mangler foto af Lucas)

Men vi har flere strenge at spille på, da flere af de stærke YDr spillere også stiller op i Drengerækken (Sofus, Malte og David), så hvis de kommer videre fra det indledende gruppespil kan det være, at de kan drille favoritterne.

I alt stiller Virum således op med 6 spillere i drengerækken, ikke ringe at have så mange, der har niveauet; og det er der da heller ikke mange andre klubber, der matcher.

I herredouble har vi en ren Virumkonstellation med David og Lucas. Anton stiller også op i både mix og herredouble. Theo spiller i øvrigt også mix double i en uprøvet konstellation med Ann-Christina fra Hvidovre. De er ikke favoritter, men kan måske nå langt…

 

Junior

Her er Virum repræsenteret i pigerækken med Mia, der er seedet 5-8. Så med en enkelt overraskelse bliver det til en medalje.

I drenge stiller vi op med 3 spillere: Emil, Christopher og Theo. Niveaet blandt de bedste juniorer er højt, så der er ikke noget der tyder på, at vi skal have medaljer, da de 3-5 bedste er et niveau over vores spillere. På en god dag kan Theo drille de bedste. Der er ikke puljespil i Junior, så dagsformen og lodtrækningen er afgørende for hvor det bærer hen.

Mia Emil og Christopher tørner ud for Virum i Juniorrækken

Men vi kan jo også have en hvis interesse i at følge den 5. seedede Mikkel Emborg, som jo spiller for Virum fra næste sæson.

I double er der bl.a. en ren Virumkonstellation med Emil og Christopher, der bliver sjov at følge. Og Mia deltager også i damedouble som 2. seedet og så har vi også en ren virumkonstellation i mix med Mia og Emil, som før har overrasket positivt.

 

U21

Virum er ikke repræsenteret i U21

 

Coach

Kritian er med som Coach