Yngre Drenge B – Holder vi den ubesejret?

Tue Dyekjær-Hansen Ukategoriseret Skriv en kommentar

Hos Yngre Drenge B har vi haft en rigtig god holdkamps-sæson. Med godt kammeratskab og god bordtennis. Vi har faktisk ikke tabt endnu og håber, at vi kan forstætte kursen de sidste to kampe mod Amager 2 og 3, som også ligger 2 og 3 i tabellen. Det bliver spændende.

Som holdleder (der ikke ved meget om bordtennis) handler det jo mest om at tale holdet op og have nogle snacks i baghånden. Men det er svært ikke at blive grebet af stemningen og tabellen – bordtennis er en neglebidende spændende sport at være tilskuer til. Især når det er tæt sidst i 5. sæt. Dem har vi haft mange af.
William, Alfred og Anton har undgået sygedage, skiferier eller bedsteforældres guldbryllupper (7-9-13) og har alle spillet samtlige kampe indtil videre, men til Final 4 stævnet i slutningen af april er vi til gengæld ramt. Både Alfred og Anton er forhindret, men heldigvis har Emma og Teodor sagt ja til at hjælpe William denne dag – tak for det. Det kan godt gå hen at blive spændende.
mvh Ulrik (Holdleder)