Drengedivision – slutspilsplads sikret

Tue Dyekjær-Hansen Drengedivision, Ungdomsafdelingen Skriv en kommentar

Næstsidste samling i drengedivision foregik i Virum, og på papiret var der spænding omkring slutspilspladserne, hvor de 3 bedste hold går videre. Virum lå inden runden nr. 3 kun 1 point foran Triton på fjerdepladsen, men havde omvendt også kun 3 point op til førstepladsen.

Forberedelserne til kampen var særligt på forældresiden i top, hvor der var skåret frugt, lavet pastablandinger og ikke mindst lavet pølsehorn, så drengene ikke gik ned på energi over en lang dag. Drengene virkede også friske på trods af, at sommertiden havde ”hugget” en times søvn, og der var smil over alles læber inden kampstarten mod Hvidovres andethold, som inden kampen lå sidst i rækken. Drengene håndterede favoritværdigheden flot, og dagen startede med en overbevisende 14-0 sejr.

Coaching

Efter en nærende frokost stod den direkte kamp om at sikre sig slutspilspladsen mod Triton. Triton startede med at vinde den første double overbevisende 3-0, men der blev gudskelov udlignet til 1-1 efter begge doubler var spillet. I de to første singler var Malte og Lucas oppe mod de på papiret to bedste spillere fra Triton. Begge Virumdrenge startede kampen på hælene, og som tilskuer stod man og frygtede en dårlig start, hvor man var bagud 1-3, hvilket potentielt kunne give næring til ekstra nervøsitet. Sådan gik det gudskelov ikke, og Malte og Lucas fik begge hurtigt vendt deres kampe, og i stedet var det 3-1 til Virum. Herfra var der styr på nerverne, og Virum trak sig sejrrigt ud af holdkampen med en overraskende sejr på hele 11-3.

Med de to sejre i drengedivisionen har Virum nu 5 point ned til fjerdepladsen med to kampe igen, og slutspilspladsen er dermed sikret. Med de gode resultater er Virum desuden rykket op på 2. pladsen á point med Hillerød på tredjepladsen og kun 1 point fra Hvidovre 1 på førstepladsen. Der er dermed lagt op til en spændende afslutning medio maj for den endelige placering mellem de tre øverste i grundspillet i Østdanmark. I sidste runde skal Virum spille mod Hvidovre 2 og Hillerød.

Stillingen i rækken ser nu ud som følger: