NYE TANKER FRA KLUBBENS BESTYRELSE

Thomas Ismiris Stigadivisionen Skriv en kommentar

NYE TANKER FRA KLUBBENS BESTYRELSE

Der har længe været drøftelser i bestyrelsen om fremtidens Virum Sorgenfri Bordtennisklub.

Vi har en fantastisk ungdomsafdeling – den vil vi meget gerne gøre endnu bedre. Vi mangler ikke medlemmer – for vi har faktisk ikke nok plads til dem vi allerede har.

Vi vil egentlig også gerne vinde Elitedivisionen. Vi er jo stadig den klub med flest mesterskaber ?. Det koster “bare” nogle penge, som vi har svært ved at skaffe år efter år. Og hvis vi kan skaffe penge nok, så er det alligevel altid en tanke værd, hvad vi bruger dem på.

Vi føler også, at det er svært at se og høre andre klubber modtage støtte fra kommuner i en størrelsesorden, som slår vores samlede omsætning med længder. Lige børn leger bedst – og pt er der klubber vi i al fald ikke kan lege med. Det er ikke altid fair konkurrence. Det er ikke noget vi kan bebrejde vores konkurrenter, men det er noget vi tager med i vores overvejelser.

Vi kan med andre ord ikke gabe over alt, og har også overvejet, om vi overhovedet kunne være med i Elitedivisionen.

Vi har dog nu taget en beslutning om så vidt muligt fra 2018/2019 sæsonen at spille med danske spillere på vores divisionshold. Eller i hvert fald spillere, som til dagligt kommer i klubben. På den måde vil vi sikre sammenhængskraft og genkendelighed ned gennem de forskellige hold. Fra Elitedivisionen til de yngste årgange.

Det kan komme til at koste på resultaterne. Men det tager vi med. Vi beholder heldigvis Mikkel Hindersson i klubben, og så må vi se, hvem der kan supplere. Målsætningen er naturligvis at blive i den bedste række, men i endnu større grad at vi har en “hel” klub.

De bedste sportslige hilsner
Henrik Vendelbo
Formand