Virum til DM for Ungdom i næste weekend

Tue Dyekjær-Hansen DM ungdom Skriv en kommentar

Så er der ca. en uge til en af de helt store turneringer for de unge spillere – DM Ungdom. Modsat andre turneringer, hvor man ikke må deltage, hvis man har for højt rating, er det lige omvendt i DM: her skal man have et relativt højt ratingtal for overhovedet at måtte stille op (YDr>1200. Dr>1500, Jun.>1950 U21>2150).

Virum er godt repræsenteret med ikke færre end 7 spillere i årets udgave. Så hvis du mangler en aktivitet i næste weekend, så tag turen til Roskilde og se det bedste Danmark har at byde på inden for ungdomsbordtennis og støt samtidig op om Virumspillerne.

Lad os tage temperaturen på Virums deltagere og mulighederne for medaljer:

Yngre drenge:

I Ydr har Virum to deltagere: Theo Dyekjær og Anton Dong som begge stiller op i både Single, Double og Mix double.

Kampen i toppen af Ydr er hård og der er reelt nok 4 spillere, der kan løbe med guldet: Theo, Cristian David Hold, Anders Reutzer og Mathias Larsen. Cristian er nok svag favorit foran Theo på baggrund af top 12 resultaterne, men det er nok mere dagsformen der bliver afgørende for udfaldet. Men der er ingen tvivl om at Theo nok gerne vil skifte bronzemedaljen fra sidste år ud med noget mere ædelt.

Yderligere stiller Theo op i double med Anders Reutzer og med Jocefina Haagensen i Mix double og dér skulle også være gode muligheder for medaljer, selvom det er relativt uprøvede konstellationer.

Antons er første års Ydr og det er hans første DM, så det skal blive spændende og se hvad det kan blive til i de tre klasser.

Drenge

I Drengerækken stiller Virum op med hele 4 spillere. Peter Svenningsen, Gustav Dahl Larsen, Alexander Tophøj Jensen og Theo.

Peter er igen en af storfavoritterne og han tog guldet sidste år. Normalt ville det primært være kamp mellem Peter, Daniel Simonsen og Mikkel Emborg. Mikkel fik (desværre) rødt kort under Top 12 og kan ikke stille op, så det forventes at blive en tæt kamp mellem Peter og Daniel; men der er vel også et par spændende outsidere, der kan finde på at blande sig. Peter deltager også i Double sammen med Rasmus Høyer Søndergaard, som vist også er en relativt uprøvet konstellation.

Og så er det selvfølgelig interessant hvor langt Gustav, Alexander og Theo (fra drengedivisionsholdet) kan drive det i det hårde drengefelt i singlerækkerne. Første opgave bliver at komme videre fra de indledende puljer.

Junior

I Junior stiller Virum i år med Martin Buch Andersen og Peter. Begge er vist seedet 5-8, så det skal blive spændene at se, om de rammer dagen og klemmer sig til semien og medaljer. Martin stiller også op i double med Peter Trans – det ser ud til at være en spændende konstellation. I mix Double stiller Martin op med Tone Juhl Pedersen.

U21

Esben S. Larsen og Martin stiller op i U21. Begge er Seeded 9-16, så det skal blive interessant at følge hvad det kan blive til. Yderligere stiller Esben op i Double med Mikkel Klint Stuhr.

Mere info findes her: http://dmungdom2016.dk/. Men som sagt indledningsvis, så tag turen til Roskilde følg med i løjerne direkte selv…

Billedet er iøvrigt fra DM Ungdom 2015. Theo Og Peter med medaljer.

Disclaimer: Dette indlæg er skrevet af en på alle måder ukvalificeret person inden for bordtennis. Alle vurderinger står for egen regning og hvis nogle føler sig uretfærdigt behandlet så meld tilbage og det vil (måske) blive rettet.