3 danske mesterskaber til VSBTK

Thomas Ismiris DM ungdom Skriv en kommentar

VSBTK havde et godt ungdoms DM i weekenden i Roskilde.

Theo Dyekjær blev som den kun tredje spiller i klubbens historie dansk mester i yngre drenge single. Herudover vandt Theo mixed double med Josephine fra Hvidovre.

Det var året to bedste spillere, der mødtes i finalen nemlig David fra Søhøjlandet og Theo. Finalen bleve en gyser af rang. Theo har sætbolde i både første og andet sæt men kommer alligevel bagud med 0-2 i sæt. I tredje sæt er Theo bagefter 3-8 men får på mirakuløs vis kæmpet sig tilbage med nogle gode bolde. I fjerde og femte var det også spændende. Theo kunne dog til sidst trække fra og sikre sig titlen. STORT TILLYKKE THEO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peter Svenningsen blev dansk mester i denge double sammen med Rasmus fra Viborg. I single måtte Peter i år tage til takke med en sølvmedalje efter at have vundet DM guld i både 2014 og 2015. Stortalentet Daniel fra Hillerød har nu læst Peters højt anlagte spil de sidste par gange og vandt fortjent guldet. Peter vandt godt nok første sæt stort men herefter krakelerede spillet desværre. Men Peter kommer stærkt igen i juniorrækken til næste sæson – vær sikker på det.

Martin Buch Andersen vandt bronze i junior double sammen med Peter Trans, Ribe og udgør sammen med ovennævnte Peter en yderst stærk juniorduo til næste sæson.

Det skal blive spændende at følge alle tre spillere til næste sæson.

Alle-DM16

(set fra venstre: Theo, Martin og Peter)

 

Peter_DM16

 

Theo_DM16