Virum Påskelejr 2024

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virum Påskelejr 2024  

Overordnet.

Lejren vil være over 3 dage fra mandag d. 25. marts til onsdag d. 27. marts fra kl. 10.00 – 15.30 alle tre dage, med frokostpause + hvile/restitution fra cirka 12.00-13.30. (To træninger af 2 timers varighed pr. dag)

Lejren foregår i hal 2 i Virumhallen, Geels Pl. 40, 2830 Virum

En oversigt over tema, og specifik fremgangsmåde for dagene vil blive udsendt til lejr-deltagerne, når vi nærmer os lejren.

Trænerne på lejren består af Virums trænere:

  • Frederik Vater Sørensen
  • Christopher Normann
  • Chuqin Feng

Samt gæstetræner

  • Christian Björklund

Som dukker op 1, ud af de 3 dage.

Det forventes at alle lejrdeltagere møder op senest 9.45 hver dag, og er omklædte og parate.

 

Målgruppe og lejrdeltagere

Deltagelse på lejren er forbeholdt at man er tilknyttet enten Talent eller Eliteholdet i Virum Sorgenfri bordtennisklub.

Derudover er det muligt for udefrakommende spillere at deltage, hvis man opfylder minimumskravet på 1200 rating point pr. seneste rating opdatering.

 

Tilmelding:

Maksimalt antal deltagere er 28 spillere. Seneste tilmeldingsdato er fredag d. 15. Marts. Virumspillere vil have førsteret til pladser på lejren, og tilmeldte spillere udefra vil få at vide om der er plads, i rækkefølge af hvornår de har tilmeldt sig (første til mølle). Dvs, har 15 spillere fra Virum tilmeldt sig lejren, vil de første 13 spillere som har tilmeldt sig udefra blive budt velkommen til lejren, og betaling sker derefter for udefrakommende. Det koster 800kr at deltage.

Tilmelding foregår via holdsport (for virum-spillere).

For spillere udefra, skriv en mail til Frederik Vater Sørensen (frederik.vaters@gmail.com), og derefter får man en bekræftelse om deltagelse umiddelbart efter fredag d. 15. marts.

Det kræves for spillere udefra at man er ungdomsspiller (årgang 2003, eller yngre), samt at man har minimum 1200 rating pr. seneste opdatering.

 

Mad og forplejning

Frokost er inkluderet på lejren alle tre dage. Det kan også lade sig gøre at købe mad i nærliggende supermarked eller lignende, om nødvendigt.

Desuden vil der være frugt til at tage af hele dagen, alle tre dage.

Det er også muligt at købe snacks i automaten i hallen, hvis man får brug for yderligere ernæring uden for frokostpausen.

 

Hvis der er yderligere spørgsmål, kontakt Frederik Vater Sørensen (frederik.vaters@gmail.com) / telefonnummer 5142 3330.                                   

Eller Christopher Normann (christopher.jensen02@gmail.com)

Skriver man for at deltage er det til Frederiks mail.

 

Vi glæder os til en super god lejr, vi ses! 😊

Mvh.

Trænerteamet, Virum Sorgenfri bordtennisklub.