Stærk Virum-weekend til Brøndby stævne!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Det var ikke få Virum-spillere der havde vundet vej til Brøndby-hallen i weekenden. Langt de fleste rækker var med Virum-deltagelse, og der blev da også høstet adskillige medaljer. Herunder et billedeligt uddrag fra weekenden. 

Theodor Rode var tilmeldt ikke mindre end tre rækker: Herre Elite, U21 Elite og Junior Elite. På billedet ses Theodor på skamlen i Junior Elite, hvor han fik en solid 2. plads. Dermed levede Theodor op til sin seedning, hvilket ikke altid er nemt. Og så var det endda meget tæt i finalen med et knebent 11-9 i femte sæt. Theodor havde hårde modstandere i både U21 Elite og Herre Elite i puljen. I Herre Elite formåede han dog at gå videre efter en god sejre over rutinerede Jan Risom Pedersen, Hvidovre Bordtennis. Efter puljen tabte Theodor 3-1 til Nicklas Boldt Hansen, Greve.

Mathias Steen Kirchhecher var bl.a. med i Drenge Elite. Mathias er en af de spillere som er lige på vippen til at kvalificere sig til Ungdoms DM, så alle sejre var vigtigre i rækken. Mathias klarede sig også godt i puljen med 2 sejre og et nederlag, men trak så desværre 1. seedet Victor Bartholomæussen, Amager. Det blev til et nederlag. En bedre lodtrækning kunne have været afgørende for Mathias chancer for UDM. Vi ser når tallene opdateres. Til gengæld fik Mathias en flot 3. plads i Junior B!

Seier Just Søndergaard er som Mathias også tæt på at kunne kvalificerer sig til Ungdoms DM. Faktisk lå Seier nr. 32 på listen. Netop de første 32 er kvalificeret til UDM. Seier gør det godt i puljen med to sejre og et nederlag. Han går videre, men taber første kamp efter puljen.

Silas Herzog er en af de spillere som for alvor udvikler sig for tiden. Silas (også på forside-billedet), fik bl.a. en 2. plads i U21 B, men imponerede også med en stærk kamp mod langt højere rated Zakarias, Brøndby. Silas var foran 2-0 og 9-3, men måtte desværre se sig slået i 5. sæt. Næste gang lukker Silas den. Kampen var i rækken Drenge Elite i puljen.

Siddharth Senthil fik bl.a. en flot 3. plads i U21 C

Virgil Baran er altid kæmpende. Og det var ikke få kampe han fik spillet i weekenden. Bl.a. kan nævnes en stærk 3. plads i Herre Klasse 2,