Virum til Ribe Kvickly Cup 2024 – i tekst og billeder

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Danmarks ubetinget største stævne fandt sted i weekenden i Ribe. Ribe Kvickly Cup 2024 lagde fem haller til ca. 4.000 kampe med ca. 720 spillere fra tidlig morgen til midnat. Virum havde traditionen tro massere af spillere med, som både havde spændende og sjov bordtenniskampe, men også en masse socialt samvær. Det var også fantastisk at se hvor gode spillerne er til at coache hinanden, såvel som det var godt at se to af Virums spillende trænere Christopher Normann og Frederik Vater Sørensen være godt omkring og coache ungdomsspillerne.

Alt i alt blev det medaljemæssigt til:

5xGuld: Martin Buch (Herre Elite Single); Emma Vendelbo (Dame Junior Elite); Emil Hasselbalch (Virum)/Malik Severinsen (Esbjerg); Sally Lou (Virum)/Amalie Skulska (Midtjylland) (Dame Junior Double); Artur Kirsten (Virum)/Sebastian Christiansen (OB) (Drenge B double)

6xSølv: Emma Vendelbo (Dame Elite); Christian Broch (U21 C); Sally Lou (Pige Elite); Emma Vendelbo /Virum)/Maja Hansen (OB) (Junior Elite double; Felix Stahl Eriksen (Virum)/Malte Sørensen (Åbyhøj) (Junior B Double; Emil Hasselbalch (Virum)/Malik Severinsen (Esbjerg) (Drenge Elite double); Mikkel Radoor (Virum)/Philip Kiel Jakobsen (Virum) (Yngre Drenge A double)

1xBronze: Felix Stahl Eriksen (Junior B)

Herunder er et uddrag af en mange rækker Virum-spillere deltog i – fortalt igennem billeder

Martin Buch havde en rigtig god dag som vinder af Herre Elite single. Særligt interessant var det at se Martin slå den legendariske Allan Bentzen i finalen – en sejr Martin har ønsket sig længe:)

Emma Vendelbo vandt rigtig flot Dame Junior Elite. I fire sæt over Maja Hansen, OB. På sin vej slog Emma også Mille Stoffregen, Silkeborg BTK. Derudover fik Emma/Maja sølv i Junior Elite double, Sølv i Dame Elite, og nåede kvartfinalen i U21 Elite Damesingle, hvor hun blev slået af tyske Annika Friese, Hamburger Tischtennis Verband.

Emil Hasselbalch (Virum) og Malik Severinsen (Esbjerg) viste endnu en gang at de er stærke i double. Parret vandt Junior Elite Double uden at tabe ét sæt gennem turneringen. Parret vandt over Emma (Virum)/Maja (OB) i finalen. Drengene fik også sølv i Drenge Elite Double.

Felix Stahl Eriksen havde en rigtig god weekend. Felix kom bl.a. til kvartfinalen i Drenge Elite og var yderst tæt på en semifinale med et nederlag på 12-10 i femte sæt i kvartfinalen. Felix fik således værdifulde point til UDM. Felix fik også en god 3. plads i Junior B single, samt 2. plads i Junior B Double.

Christian Broch var i topform i weekenden. Christian blev flot nr. 2 i U21C og gjorde sig også bemærket ved at slå den topseedet spiller i U21 B. Her coaches han af Silas og Oscar. 

Theodor Rode havde en fornuftig weekend med godt solidt spil – ikke mindst med et sæt over Allan Bentzen vil blive husket:). Her er Theodor i kamp mod Mikkel Papsøe i U21 Elite, hvor Theodor måtte se sig slået 3-0.

Artur klarede sig bedst i double i weekenden. Her en førsteplads i Drenge B double sammen med OB’s Sebastian Christiansen.

Silas Herzog viste gode takter i weekenden. Bl.a. kom Silas i 1/16 i Drenge Elite, hvor han endda var i femte sæt mod Frederik Kjeldgård, Hørning.

Jonathan og Philip Kiel Jakobsen har taget bordtennis til sig og deltager i mange stævner. I Ribe blev det bl.a. til en kvartfinale til Philip i Yngre Drenge A og en 2. plads i Yngre Drenge A med klubkammeraten Mikkel Radoor. Billedet er fra Junior B Double, hvor brødrene spillede sig frem til 1/8 finalen.

Der blev heppet på Virumspillerne fra tilskuerpladserne:)