Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil få det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

Kampuge: 10 ud af 18:

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

Jes hjemmebanekamp blev dagen før aflyst, da Allerød ikke kunne stille hold pga. sygdom. Der bliver nu kigget på at finde en ny dato til kampen. I denne uge spillede  Kildeskoven dog mod Brønshøj, hvilket må vurderes til at være de eneste med bare teoretiske muligheder for overhovedet at komme tæt på Jes Virum1 hold i kampen om oprykning. Og så var det jo dejligt at se at de lige spillede 7:7, og dermed begge tabte point endnu engang – så føringen er yderligere udbygget mens Jes’ hold kiggede på fra sofaen.

Næste kamp for Jes Serie1 hold er på udebane næste uge tirsdag mod lige netop Brønshøj, som på nuværende tidspunkt ligger på en 2.plads.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Christians Serie1 hold skulle en tur til Allerød i onsdags og møde et hold som man har mødt flere gange før – dog altid endte opgørene med tætte nederlag. Christian var godt klar over at dette var een af de kampe, hvor der dog var chance for point for at udbygge det 5-point forspring ned til nedrykningspladserne i forsøget på tidligst muligt at sikre forblivelse i Serie1. Kaptajn Streit stillede op sammen med Morten Hasselbalch, Henrik Koch og Virgil Baran.

Doublen Morten H / Kaptajn Streit vandt sikkert i 3 sæt for en 1:0 Virum føring. Henrik/Virgil doublen som aldrig tidligere havde spillet sammen kom godt fra start med en 2:0 sæt føring, men måtte så acceptere at Allerød kom tilbage og vandt de efterfølgende 2 sæt. I en ægte nervetest kunne så Virumdoublen vinde 5.sæt for en vigtig 2:0 føring.

For at bygge yderligere momentum sendte Christian Morten H ud for at spille den første kamp som også – som forventet blev til en sikker 3-sæt sejr. Dermed var stillingen 3:0. Virgil fulgte op med en sejr på dette, hvilket betød en 4:0 føring på dette tidspunkt. Kaptajn Streit måtte desværre sande et nederlag mod samme spiller som allerede havde besejret Christian i efteråret. Christian fik aldrig fundet ud af at takle spilleren med lange knopper på den ene side og korte på den anden. Dermed var Allerød kommet lidt tættere på – 4:1, og deres stærkeste spiller var nu igang med at spille mod Henrik K. Det gik frem og tilbage og det var først de sidste dueller i 5.sæt som afgjorde kampen. Det var Henrik K som kunne fortsætte sin imponerende 100% sejrstatistik som vandt de sidste afgørende dueller. En vigtig 5:1 føring (i forhold til en potential 4:2 føring).

I 2. runde blev det så til en mere sikker sejr til Henrik K. Morten vandt som Henrik sin kamp i 3 sæt. Med Virgils nederlag var stillingen så 7:2 før det nu var kaptajn Christians tur til at møde deres stærkeste spiller. Christian kom stærkt tilbage efter nederlaget i sin første kamp på aftenen, og kunne sikre en underdog sejr i 4 sæt og dermed også sætte det afgørende 8.point på tavlen. 8:2 var stillingen nu før de sidste 4 singler.

Her blev det til rimelig klare sejre for Henrik K, Virgil og Christian – og så skulle sidste kamp på aftenen spilles mellem Allerøds bedste spiller og Virums bedste. Men Morten gav modstanderen ingen mulighed for at bare at overveje muligheden for en sejr ved at dominere alle 3 sæt.

Dermed var slutstillingen 12:2, og revanche for opgøret i efteråret var lykkedes ! Henrik K og Morten H fortsatte deres ubesejrede streaks for Virum5, og både Virgil og kaptajn Streit vandt hver 2 ud af deres 3 kampe. Som der kan ses i nedenstående stilling begynder det at ligne en forblivelse i Serie1 – også til næste sæson – da Virum I denne runde kunne øge pointantallet ned til nedrykningenspladserne fra 5 point til hele 7 point 🙂

Næste kamp er så på hjemmebane på kommende onsdag mod Ballerup.

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Ingas Serie2 hold var storfavorit til hjemmekampen mod Frederiksberg, som indtil videre kun havde formået at vinde 1 kamp ud af 8. Inga måtte dog sande at hendes hold var reduceret efter skader til Anders og Inga, samt sygdom til Henrik. Inga kunne på trods af dette stille et stærkt hold: Filip Cwiklinski, Tamim Mahmoud, Erik Ambjørn og reserve fra Serie4-holdet Klaus Yssing.

Erik/Klaus doublen tabte desværre deres double i 3 sæt, men Tamim/Filip doublen kunne udligne stillingen med en sejr i 5 sæt. Dermed gik kampen med en stilling på 1:1 ind til singlerne.

Filip kunne så bringe Virum foran med 2:1 via en 4-sæt sejr. Kort efter måtte Virum sande at Frederiksberg udlignede til 2:2, da Erik blev besejret i 3 sæt. Klaus tabte også sin første Serie2 kamp nogensinde, og så var det godt at Tamim kunne vinde en 5-sæt gyser for at bringe stillingen til 3:3 efter den første runde af singlerne.

I 2.runde af singlerne kunne Filip desværre ikke følge op på sin tidligere sejr, da kampen blev tabt i 4 sæt. Dermed var Virum nu bagud med 3:4. Da Erik så også kom bagud 0:2 i sæt, så det ikke godt ud for Virum. Men Erik kæmpede stærkt tilbage og vandt de efterfølgende 3 sæt, hvilket bragte den overordnede stilling tilbage til 4:4. Virum går derefter i føring via Tamims 5-sæt sejr, og denne føring holdt kun kort, da Klaus tabte sin kamp i 3 sæt. Dermed var stillingen 5:5 med kun 4 singler tilbage.

Filip og Tamim tabte begge deres sidste kampe i hhv. 5 og 4 sæt – Virum var dermed kommet bagud 5:7 med kun Eriks kamp tilbage samt kampen spillet af reserve Klaus. Det så ikke godt ud på nuværende tidspunkt. Erik var ude i en 5-sæt match, hvor nu 5.sæt skulle vindes for at sikre minimum et uafgjort resultat for holdet. Dette lykkedes også for Erik og samtidigt kunne reserve Klaus – med alt på spil – hente sin første Serie2 sejr hjem for at udligne slutresultatet – 7:7.

Tamim og Erik vandt dermed begge 2 singler, og Filip samt reserve Klaus vandt begge 1 single hver. Dermed er Virum6 naturligvis stadig med i kampen om oprykning, men dette tabte point gør lidt ondt – dog må det nævnes at holdet lige for tiden er præget af skader og sygdom af stamspillerne.

Næste kamp er allerede nu på onsdag i Brønshøj.

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Denne spillerunde havde ingen kamp at byde på for Peters Serie4 hold. Peters førerhold skal først i aktion igen på kommende onsdag hjemme mod Jægerspris.