Adskillige Østdanmarksmesterskaber til Virum

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden var der Østdanmarksmesterskab i Hillerød. Den suveræne ramme Royal Stage fungerede perfekt til stævnet, og Hillerøds tilstødende træningslokaler skabte god mulighed for opvarmning. 2500 kampe skulle afvikles, men det klarede arrangørerne godt. Virum stillede traditionen tro med mange deltagere, bl.a. med hele 13 i Drenge Elite. 

Det blev til rigtig mange både guld, sølv og bronze medaljer. Herunder et billedeligt uddrag.

Hvis der er noget Virum-spillerne er gode til, så er det at coache, heppe og være nysgerrig på hinanden. Det skaber en god fællesskabsånd, som er uvurderlig. Her på billedet Leo, Mikkel, Silas, Frederik og Linus.

Theodor Rode (th) fik en flot 3. plads i Junior Elite. Theodor spillede godt og med højt tempo, som sikrede at de spillere, som ligger lige under Theodor, ikke havde en chance for at udfordre ham. Det er som regel de sværeste kampe at håndtere, men til stævnet håndterede Theodor det til perfektion.

Når der er mange Virum-spillere med, så må man bare se i øjnene at man kommer til at ramme ind i hinanden før eller siden:). I Yngre Drenge A bliver Artur Kirsten (Virum)/Zacharias Al-Moalem (Brøndby) nr. 2 og Virum-parret Mikkel Radoor og Philip Kiel Jakobsen nr. 3. Philip blev i øvrigt også flot nr. 3 i Drenge B single og vandt Junior D single.

Linus Lind Thomas og Jonathan Kiel Jakobsen napper her guld i Junior C double.

Mathias er tilbage efter en måneds ferie på den anden side af kloden. Brat opstart, men Mathias kæmpede godt, her mod Zune Budal i Herre Junior Elite single.

Mikkel Radoor viser for tiden en opadgående kurve. Her bliver Mikkel flot nr. 3 i Yngre Drenge A. Mikkel fik også en 5. plads i Drenge B single, 1. plads i Drenge B double med Philip Kiel Jakobsen (også Virum).

Emil Hasselbalch Østdansk mester i Drenge Elite. Emil kom også til kvartfinalen i Junior Elite, hvor han tabte i femte sæt til Albert Wolfsberg.

Viktor Kristensen (årgang 2015) (th) bliver østdansk mester i double i Pusline C med Jack Zhang, Frederiksberg BTK.

Mads Hyldager (tv.) var flot spillende i weekenden, Bl.a. vinder Mads U21C og bliver nr. 3 i U21B.