Virums Emil Hasselbalch på vej til træningslejr i Tjekkiet

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virums ungdomslandsholdsspiller Emil Hasselbalch tager sammen med Esbjergs Malik Severinsen i dag til træningslejr i Tjekkiet. Lejren der varer frem til den 17. december, er en ETTU-lejr – en såkaldt ’Eurotalents Development Camp U13’, og er for de 12 bedste U13 spillere i Europa. BTDK har imidlertid brugt wildcard-ordningen og søgt om deltagelse for de to danske spillere. Ansøgningen blev imødekommet, hvilket bl.a. kunne hænge sammen med at de to drenge i løbet af sensommeren og efteråret har deltaget i og gjort det rigtig godt i en række europæiske stævner. På den seneste europæiske U13 rangliste er spillerne rykket om som nr. 40 (Emil) og nr. 19 (Malik), såvel som de er rykket op på U15 ranglisten som nummer 54 (Emil) og Malik (48), som gør dem til de to højst rangeret danskere i både U13 og U15.

Drengene er i selskab med ungdomslandsholdstræner Mads Westermann. Rigtig god lejr!