Vigtige Virum-sejre i serierækkerne!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Skrevet af Christian Streit

 

Virum 4 er Serie1-holdet med målsætning om oprykning til Østserien.

Virum 5, som sidste år rykkede op fra Serie2 til Serie1, vil få det meget svært at holde sig i Serie1.

Virum 6, som sidste år rykkede op fra Serie3 til Serie2, formodes at klare sig rigtigt godt i Serie2.

Virum 7, som er et helt nyt hold, regnes med at kunne klare sig fremragende i Serie4.

 

Kampuge: 8 ud af 18:

Virum 4: Serie 1: Holdkaptajn Jes Arder

Jes Serie1 hold skulle spille det absolutte topopgør mod 2.pladsen Kildeskoven i denne uge, men kampen blev rykket til onsdag d. 20. december.

Virum 5: Serie 1: Holdkaptajn Christian Streit

Christians Serie1 hold skulle i torsdags op mod førerholdet i rækken på udebane i Herlev. Det var klart at dette ville blive enormt svært. Holdkaptajn Christian valgte følgende medspillere til denne kamp: Morten Hasselbalch, debutant for Virum5 Henrik Koch (tak for lån Jes) og Christian Wieth.

Favoritterne fra Herlev kunne allerede i doublerne bevise hvorfor de lå på 1.pladsen i denne Serie1 kreds. Morten H/kaptajn Streit doublen tabte for første gang nogensinde en double sammen i en holdkamp. Dette gav med det samme grund til alvorlig bekymring. Virumkombinationen var dog godt med i kampen, som først blev tabt i 5.sæt med 10:12. Det var længe siden at Henrik Koch og Christian Wieth havde spillet en double sammen, men de kæmpede flot men måtte sande et nederlag i 4 sæt. Dermed var Herlev som favorit kommet foran 2:0 før singlerne.

Holdkaptajn Christian Streit valgte at sende Morten og Henrik ud i de første singler i håb om at denne “firepower” kunne svinge momentum over i Virums favør. Og planen gik op, da begge Virumspillere kunne vinde deres kampe (Morten i 3 sæt – Henrik i 4 sæt). Dermed var stillingen 2:2 før begge Christians skulle spille. Christian Wieth tabte desværre mod deres stærkeste spiller i 4 sæt, hvilket gav Herlev en 3:2 føring. Kaptajn Streit var ude i en lang 5-sæt krimi, som holdkaptajnen med mere “kampfgeist” end flot spil, kunne vinde og dermed bringe holdkampen tilbage til 3:3.

I 2. runde af singlerne var det så igen Morten og Henrik som kunne hente flotte sejre (begge i bare 3 sæt). Dermed havde Virum en flot 5:3 føring. Da efterfølgende begge Christians endte op i 5-sæt gysere, var der pludselig en chance for point i Herlev. Desværre tabte Christian Wieth 5.sæt, hvilket betød Virumføringen var reduceret til 5:4. Kaptajn Streit havde matchbold i 5.sæt ved 10:9 mod deres stærkeste spiller, men kunne ikke hente sejren i land og tabte 10:12. Dermed var stillingen 5:5 før de sidste 4 singler og atmosfæren var så spændt at den sendte gnister ud af Herlev kælderen som nogle beboere på djævleøen måske har forvekslet med det for tiden optrædende Nordlys.

I den sidste runde af singlerne ville nervestyrke vise sig at også være en afgørende faktor. Henrik kom bagud 0:1 i sæt men kunne så vende kampen til en livsvigtig 4-sæt sejr og dermed en 6:5 føring. Da Christian Wieth efterfølgende tabte sin 3.single i 4 sæt var stillingen 6:6 med kun 2 kampe tilbage. Alfred Hitchcock ville have været misundelig. Captain Streit skulle nu spille mod deres højst-ratede spiller, og Morten Hasselbalch mod deres stærkeste spiller. Det kunne simpelthen ikke være mere dramatisk. Captain Streit leverede sin bedste indsats i lang tid, når det nu virkelig galt ALT, og vandt sin kamp i 3 sæt for en supervigtig 7:6 føring. Morten Hasselbalch skulle så spille den sidste kamp på aftenen mod deres stærkeste spiller som tidligere havde vundet mod Christian Wieth og også mod Captain Streit i 5 sæt. Og styrken på denne spiller kunne tydeligt ses, da også Morten Hasselbalch blev tvunget ud i en 5-sæt gyser. Alt skulle så afgøres i det allersidste sæt på denne aften. Det var imponerende at se Morten finde sit topniveau frem på dette tidspunkt og overbevisende vinde dette 5.sæt. Dermed havde Virum5 mod al forventning vundet krigen på denne aften og dermed opnået en underdog udebane holdkamp sejr på 8:6 mod et stærkt Herlev hold. Disse 2 point kan blive meget afgørende i sidste ende i Virum5s store sæson mål om at undgå nedrykning.

Morten og Henrik vandt dermed alle deres 3 singler og Captain Streit tilføjede 2 single sejre. Desværre kunne Christian Wieth ikke vinde nogle kampe på denne aften.

Næste kamp er så allerede på onsdag mod Hillerød. Som nedenstående stilling tydeligt viser er dette en meget afgørende kamp i forhold til overlevelse i Serie1. En sejr ville kunne danne en lille buffer ned til nedrykningspladserne, hvorimod et nederlag ville smide Virum5 alvorligt tilbage ned i nedryknings suppedasen!

Virum 6: Serie 2: Holdkaptajn Inga Merkyte

Ingas Serie2 hold var favorit på hjemmebane i onsdags mod B77. En sejr i denne kamp ville også betyde at Virum6 fortsat var med i kampen om oprykning. Derfor havde holdkaptajn Inga valgt følgende medspillere: Anders Stahl Eriksen, Tamim Mahmoud og Filip Cwiklinski.

Man kunne bestemt ikke se at Virum var favorit mens doublerne blev spillet. Både Anders/Tamim og Inga/Filip måtte sande double nederlag, hvilket betød Virum var kommet lidt overraskende bagud med 0:2 efter doublerne.

I den første runde af singlerne var det dog muligt at bringe status quo ind i stillingen ved at vinde 3 singler ud af 4 – dermed var stillingen 3:3. Filip, Inga og Anders vandt deres singler, og Tamim tabte.

I anden runde af singlerne skulle det vise sig at det ville blive en meget spændende aften – og at afgørelsen først ville ske i de sidste kampe. Tamim og Anders vandt deres kampe, hvorimod Inga og Filip tabte. Dermed var stillingen 5:5 med kun 4 singler tilbage. Alt kunne nu ske i den sidste runde:

Filip kunne nu vinde en meget afgørende og spændende 5-sæt match for at bringe Virum foran 6:5. Da Inga så tabte i 3 sæt, var stillingen tilbage til 6:6 med kun Tamim og Anders tilbage. Det var godt at se at disse 2 Virumspillere fandt deres bedste form lige hvor det galt mest. Dette betød begge kunne vinde deres kampe i 3 sæt. Dermed var holdsejren på 8:6 sikret.

Anders vandt alle 3 singler, Tamim og Filip vandt hver 2 singler og kaptajn Inga vandt 1 ud af hendes 3 singler.

Næste og sidste kamp i 2023 er på hjemmebane på kommende onsdag mod København. Som der kan ses i stillingen er Virum6 fortsat med i kampen om oprykning (NB: Virum har spillet 1 kamp mindre end de 3 øverste hold, så Virum6 skulle næste uge kunne komme op på 12 point 🙂

Virum 7: Serie 4: Holdkaptajn Peter Zimmermann

Peters Serie4 hold – som stadig er ubesejret og nu ligger på en 1.plads (1 point foran Hillerød9) – skulle møde Hillerød12 på udebane i onsdags. Her var Peters hold kæmpe favorit, da Hillerød12 kun har formået at hente 1 point indtil videre. Peter valgte at stille op sammen med Kim W og Tonni H.

Peter valgte at spille doublen sammen med Kim. Der blev lagt klare linier fra starten, da Peter/Kim kombinationen kunne sikre sig en sikker 3-sæt sejr i doublen og dermed sikre sig en 1:0 føring på udebane.

I den første runde af singlerne, kom Tonni ikke godt fra start og måtte acceptere et 4-sæt nederlag, hvilket bragte den midlertidige stilling til 1:1. Runden fortsatte med en 4-sæt sejr til kaptajn Peter og en 3-sæt sejr til Kim, hvilket betød Virum nu havde en 2-point føring via 3:1 stillingen.

I anden runde blev kampen så afgjort, da alle 3 Virumspillere kunne hente 3-sæt sejre i land. Dermed var stillingen 6:1 for Virum på udebane med kun 3 singler tilbage.

I den sidste runde af singlerne blev det endnu engang til 3 Virumsejre, hvilket betød slutresultatet var en flot 9:1 udebanesejr.

Kim og Peter havde vundet alle deres 3 singler og Tonni formåede at vinde 2 ud af 3 singler.

Med denne sejr er Virum7 fortsat på 1.pladsen og har en chance for at udbygge denne første plads i årets sidste kamp på kommende tirsdag i Virum mod et stærkt Hillerød9, som ser ud til at være den største konkurrent på nuværende tidspunkt – så et ægte topbrag som kan ses i Virumhallens kælder på kommende tirsdag fra kl. 20:15 🙂