Virum til Vestegnens julestævne 2023

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Vestegnens Julestævne 16+17. december 2023

Så blev også det sidste stævne afholdt i 2023 – denne gang Vestegnens Julestævne – og Virum var igen mødt op med et stort antal af spillere som kæmpede i gode kampe og for medaljer til vores elskede klub. Det var dejligt at se hvordan spillere fra alle aldersklasser og ratingniveauer var klar til at hjælpe hinanden og give support og råd hvor der var behov. Disse stævner kan virkelig kun anbefales til alle Virummedlemmer – det styrker vores sammenhold og masser af gode oplevelser bliver delt med hinanden. Og så er det da fedt når Virumspillere vinder medaljer…og det blev også igen til en hel del medaljer…

Følgende 18 spillere var mødt op med Virumtrøjer på: August Mørkeberg Kristensen, Felix Stahl Eriksen, Simon Torpe, Julius Bach Fredensborg, Rishipreet Musham, Philip Kiel Jakobsen, Jonathan Kiel Jakobsen, Siddharth Senthil, Silas Bennike Herzog, Christian Broch, Artur Boesen Kirsten, Klaus Yssing, Virgil Baran, Tamim Mahmoud, Anders Stahl Eriksen, Christian Streit, Morten Hasselbalch, Frederik Vater Sørensen

Ungdom 2:

August Mørkeberg Kristensen kunne med 2 flotte puljesejre ud af 3 mulige sikre sig en plads i A-slutspillets 1/8-finale. Her blev det til en sikker 3-sæt sejr mod Caroline Horst fra Greve. I kvartfinalen var det desværre endestation for August efter et 3-sæt nederlag mod Gabriel Yassin fra Brøndby. Så det var kun 1 kamp fra at blive til A-slutspil medalje for August.

Ungdom 4:

Felix Stahl Eriksen og Simon Torpe deltog i Ungdom 4 rækken, hvor der i det hele var 6 tilmeldinger. Derfor blev der spillet alle-mod-alle for at finde placeringerne. Simon formåede at vinde 1 ud af sine 5 kampe hvilket betød en 5.plads til Simon. Felix gik fra sejr til sejr, og formåede at vinde alle sine 5 kampe med sammenlagt kun 2 sætnederlag. Derfor må man konstatere at denne guldmedalje til Felix var yderst fortjent. Stort tillykke, Felix.

Ungdom 7

Julius Bach Fredensborg var kommet i en meget svær pulje med bl.a. den topseedede spiller. Julius kæmpede og formåede også at vinde sæt i alle 3 puljekampe. Også i B-slutspillets 1/8-finale kunne Julius vinde 1 sæt, men det blev desværre alligevel et farvel til Julius efter denne kamp.

Ungdom B

Rishipreet Musham tabte første kamp i puljen, men kom stærkt tilbage med flot spil og masser af “kampfgeist”. Dette resulterede i 3 sejre i træk, for at nå A-slutspillet i sidste ende. Kvartfinalen i A-slutspillet var dog sidste kamp for Rishipreet efter et 3-sæt nederlag til Mikkel Duong-Nielsen fra Hvidovre. Også her var en Virumspiller kun 1 kamp fra at nå podiumspladserne.

Ungdom C

Philip Kiel Jakobsen, Jonathan Kiel Jakobsen, Siddharth Senthil var Virumspillerne i Ungdom C. Jonathan var yderst uheldig at 2 puljesejre samt 2 puljenederlag lige præcis ikke var nok for en plads i A-slutspillet. Men det betød at Jonathan nu ville have gode muligheder i B-slutspillet. Kvartfinalen blev også vundet i 3 sæt, og så kom Jonathan rigtig godt i gang og lod en 4-sæt sejr følge i semifinalen. I finalen blev guldet så sikret med endnu en 4-sæt sejr mod Kasper Rand fra Team Egedal. Tillykke, Jonathan, men B-slutspillets guldmedalje.

Siddharth og Philip kunne sikre sig pladser i A-slutspillet (begge med udelukkende sejre i deres respektive puljer). Philip røg som topseedet direkte ind i kvartfinalerne. Siddharth skulle lige vinde en 3 sæt match mod Chilas Mac Voong fra Brøndby for også at sikre sig en kvartfinaleplads. Desværre tabte han så den efterfølgende kvartfinale mod Valdemar Kragh fra Hillerød hvilket betød at endnu en Virumspiller lige røg ud før podiumspladserne skulle fordeles. Philip derimod vandt sikkert sin kvartfinale. I semifinalen blev det til en 5-sæt gyser mod August Delin Backhausen fra Amager og Philip kunne trække det længere strå. I finalen blev det så desværre til et 4-sæt nederlag mod Alberte Dalsgaard Egeris Frantsen fra Roskilde, men stadig kæmpe tillykke med en flot sølvmedalje.

Ungdom D

Simon Torpe og Silas Bennike Herzog var de 2 Virumspillere som var tilmeldt ud af de totale 6 spillere. Derfor blev der spillet alle-mod-alle. Det var en meget stærk pulje og Silas gjorde en rigtig stærk indsats med at nå 3 gange ud i 5 sæt og 2 gange ud i 4 sæt. Desværre var marginalerne på denne dag ikke med Silas, hvilket betød det ikke blev til nogle vundne kampe. Simon formåede at vinde 2 ud af sine 5 kampe og det blev dermed til en 5.plads.

Ungdom F

Både Jonathan Kiel Jakobsen og Julius Bach Fredensborg deltog for Virum i denne række. Både Julius og Janathan spillede et fejlfrit puljespil hvor det blev til 4 sejre ud af 4 for Julius og 3 ud af 3 for Jonathan. Dermed var begge spillere nået til A-slutspillet. Julius kunne følge op på et fremragende puljespil med endnu en sejr i 1/8-finalerne – en 5-sæt krimi mod Daniel Sandholm Aaes fra Brøndby. Kvartfinalen kunne desværre ikke vindes, hvor det blev til et 3-sæt nederlag mod Mads Lorenzen fra Team Egedal. Jonathan derimod var røget direkte ind i kvartfinalen som seedet spiller, og kunne også vinde denne kamp i 4 sæt mod Jack Barrios Andreassen fra Brøndby. Semifinalen blev desværre tabt i 4 sæt mod den senere sølv-vinder Gabriel Yassin fra Brøndby. Men stadig stort tillykke med bronze, Jonathan !

Ungdom G

Siddharth Sentil og Christian Broch var de 2 spillere med Virumtrøjer i denne række. Begge spillere kunne spille sig til A-slutspillets kvartfinaler ved at vinde 2 ud af 3 singler i deres puljer. Så begge var kun 1 kamp væk fra podiumet. Men desværre blev det til nederlag til begge spillere i kvartfinalerne (Siddharth i 3 sæt og Christian i 5 sæt)

Ungdom Alle

Simon Torpe var den eneste Virumspiller i denne pulje – og der var kun totalt 5 tilmeldte. Oddsene var ikke på Simons side i denne dynamit-pulje, men Simon leverede stadig en flot indsats, men det blev ikke til nogle sejre i de 4 kampe.

 

Efter gennemgang af ungdommens rækker, er det nu tid til at kigge lidt nærmere på voksenrækkerne, før vi så ender med doublerne:

Senior 6

Det var en stor fornøjelse at se Klaus Yssing fra motionsholdet deltage i sit første stævne. Klaus har været med til flere Serie4 kampe i år, så det er super at vi nu måske også ser Klaus til diverse stævner. Det viser bare igen at motionsholdet er blevet langt mere fokuseret og klar til at tage nye udfordringer op end tidligere år. Og Klaus var klar til denne opgave og det kunne man se fra første bold. Klaus stormede igennem puljekampene, og med 4 sejre ud af 4 kampe var en A-slutspilsplads realitet. Men at disse stævner også nogle gange kan være hårde måtte Klaus så realisere hvor det blev til et tæt 5-sæt nederlag i kvartfinalen mod den senere sølvvinder Jakob Kristensen fra Furesø.  

Senior 3

Senior 3 er ofte den række, hvor det største antal Virumspillere er til at finde. Og det var ingen undtagelse denne gang hvor vi kunne finde Virgil Baran, Tamim Mahmoud, Anders Stahl Eriksen og Christian Streit. Tamim og Anders havde det svært i puljekampene (men begge må jo også stadig spille Senior 4). For Tamim blev det til 4 nederlag ud af 4 kampe, hvorimod Anders kunne sikre sig 1 sejr ud af sine 4 kampe. For begge betød dette pladser i B-slutspillet. Tamim tabte med det samme i 3 sæt mod Thomas Vejlgaard fra Furesø. Anders kunne vinde sin 1/8 finale i 4 sæt mod Victor Schmidt fra Brøndby. Kvartfinalen blev også vundet – denne gang i 3 sæt mod Ralf Petersen fra Sorø. I semifinalen gik den så ikke længere, da det blev til et nederlag i 4 sæt mod den senere guldvinder Keld Ellehauge fra Furesø. Men tillykke med B-slutspil bronze, Anders !

Virgil og Christian Streit havde bedre puljeresultater, hvor disse 2 erfarende stævnespillere kunne sikre sig A-slutspilpladser (Christian med 3 sejre ud af 3 kampe og Virgil med 4 sejre ud af 4 kampe). Virgil startede fra 1/8-finalerne hvor det blev til en 5-sæt sejr mod Mette Fabricius fra Sorø. I kvartfinalen blev det så desværre til et 4-sæt nederlag til Poul Kjær fra Hakoah. Christian startede A-slutspillet fra kvartfinalen og kunne med en sikker 3 sæt sejr over Filip Axel Dahlerup fra Allerød sikre sig en semifinale plads. Semifinalen blev også vundet i bare 3 sæt mod Poul Kjær som lige havde besejret Christians gode ven, Virgil. Så Captain Streit tog “revenge” for sin holdkammerat. I finalen kom det så til drømmeopgøret med 1-seed mod 2-seed: Christian Streit mod Emil Ringgaard fra Silkeborg. Allerede før kampen gik i gang var det klart at dette vil blive en tæt fight. Og det skulle også gå hen og blive en krimi med en 2:2 sæt stilling og 8:8 i 5.sæt. 3 bolde senere havde Christian Streit vundet Klasse 3 – tillykke med sejren, Christian – og guldet !

Senior 2 (ingen B-slutspil i denne række)

Christian Streit, Tamim Mahmoud og Virgil Baran stillede bagefter også op i Senior 2. Tamim var chanceløs og måtte acceptere 3 nederlag ud af 3 kampe. Christian vandt sin første kamp i puljen men så gik det galt for Christian som måtte tage hjem allerede efter puljen, da det blev til 2 nederlag i de efterfølgende 2 kampe. Dermed var det kun Virgil som kunne klare sig igennem puljen med 2 sejre og 1 nederlag. I 1/8-finalen var det så desværre slut for Virgil efter et 5-sæt nederlag mod den senere sølvvinder Rasmus Kingo Juul Knudsen fra Brønshøj.

Senior 1 (ingen B-slutspil i denne række)

Morten Hasselbalch og Frederik Vater Sørensen var 2 af favoritterne i denne toprække for stævnet. Morten kunne bevise hvorfor han var seedet som nummer 1 ved at vinde alle sine 3 puljekampe, og dermed sikre sig en semifinaleplads.

Frederik Vater Sørensen vandt også alle sine 4 puljekampe, hvilket betød en første plads til Frederik.

Dette betød begge Virumspillere havde nået semifinalen og skulle ikke møde hinanden der.

Morten vandt sin semifinale i 4 sæt mod Lars Jørgensen fra Brøndby. Desværre kunne Frederik ikke gøre finalen til et rent Virumopgør, da semifinalekampen blev tabt i 3 sæt mod Nikolaj Wirk fra Brøndby. Men stadig tillykke til Frederik med bronze.

Den store Senior 1 finale var dermed et opgør mellem Morten Hasselbalch og Nikolaj Wirk. Morten hentede guldet hjem til Virum med en flot 4-sæt sejr – stort tillykke, Morten !

Udover disse individuelle rækker, blev der også spillet doubler og her kunne følgene Virumspillere sikre sig medaljer:

 

Sølv: Anders Stahl Eriksen & Felix Stahl Eriksen (B-Slutspil)

Sølv: Artur Boesen Kirsten (A-Slutspil sammen med Lars Jørgensen, Brøndby)

Bronze: Virgil Baran (A-Slutspil sammen med Emil Ringård, Silkeborg)

Bronze: Frederik Vater Sørensen & Silas Bennike Herzog (A-Slutspil)

 

Alt ovenstående betyder at de 18 Virumspillere havde samlet 6 x Bronze, 4 x Sølv og 4 x Guld sammen i Brøndby til årets sidste stævne.

Nu ønskes alle en fremragende juletid og så ses vi igen i 2024 for at gøre alt dette vi gjorde i 2023 endnu engang 🙂