Emma og Sally var til WTT i Helsingborg

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I den forgangne weekend var der Youth WTT-stævne i Helsingborg. Fra Virum var Emma Vendelbo og Sally Lou deltagende sammen med en del andre ungdomslandsspillere. WTT Youth-stævnerne er den absolutte elite, hvor også de asiatiske spillere deltagere. 

I U17 stillede Emma op. Hun tabte førte kamp 3-0 til 4. Seedet Mia Griesel fra Tyskland. Hun vinder næste puljekamp 3-1 imod Nela Ondrusova fra Slovakiet som var højere seedet end Emma. Går dermed videre som 2’er i puljen, hvilket må siges at være rigtig stærkt gået af Emma. Her taber Emma så 11-9 i 5 til Emma Molnarova i første runde efter puljen.

I U19 spiller Emma mod Tzs Lam Kong fra Hong Kong, som hun taber 3-0 til. Taber i anden kamp en meget tæt 4-sætter med 13-11 til Karolina Holda fra Polen.

I mixdouble spiller Emma sammen med Oliver Berntsen, Hvidovre. De sidder over i første runde. Møder derefter to fra Polen som er 8. seedet. Taber 3-0.

Sally Lou er også med i U17 selvom Sally er årgang 2009. Sally starter godt ud med en 2-0 føring mod 9. seedet Elise Pujol, men taber desværre 3-2. Sally taber også næste kamp 3-0 til tyske Laura Milos

I U15 taber Sally første kamp 3-0 til Mao Takamoru fra Japan. Vinder derefter 3-0 over Oidin Kamilzhanova fra Kasakhstan. Sally går videre efter puljen hvor hun møder tyske Lisanne Tschimpke. Sally redder 4 matchbolde ved 0-2 og 6-10, og Sally vinder de to næste sæt og kommer på 2-2. Desværre tabes 5. sæt 11-5.

Sally spiller mixdouble med Malik Severinsen (Esbjerg). De vinder 1. kamp stort imod Kasakhstan, men taber næste til Norge/slovakiet 3-1.