Female Virum-power i Sweden Tour Eslöv!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Christoffer Norman, Emma Vendelbo, Sally Lou, Kevin Zhou og Emil Hasselbalch var i weekenden taget til Sweden Tour stævne i Eslöv, ikke langt over på den anden side af sundet. Alle spillere deltog i nærmest alt der var muligt at nå på denne weekend. Emma og Sally var med det danske landshold og i landsholdstrøjerne. Måske var det det der gav disse piger vinger – for de resultater de leverede, var bestemt bemærkelsesværdige. 

Emma var allerede på deltagerlisten om fredagen, hvor Dame Elite og Dame under 20 (D20) blev spillet. I Dame Elite var Emma i en 4-personers pulje, hvor to gik videre. Emma var flyvende og vandt tre ud af tre kampe. To af kampene var helt ud i de yderste point – men Emma viste styrke i de afgørende bolde, ikke mindst mod den seedet i puljen Alva Themnér, Lyckeby BTK, hvor Emma lukkede med 12-10 i femte. Efter puljen tabte Emma 3-1 til Erika Front, Halmstad BTK. Sally var også med i Dame Elite, hun vandt en enkelt kamp i puljen, men det var ikke nok til at gå videre.

I U20, som var cup-system fra start, vandt Emma sikkert over Tuva Oredsson 3-0, men måtte efterfølgende se sig slået 3-1 til Leah Tveit Muskantor, Köpings BTK. Sally tabte sin første kamp her. 

I U18 var Emma ’on fire’. Efter at have vundet sin pulje, vandt Emma først over Isabella Ericson, Oskarshamns BTK, derefter igen over Tuva Oredsson. Videre til kvartfinalen, hvor Emma nappede 3. seedet Alice Nilsson, Våxtorps BOIS, med 14-12 i fjerde sæt. Det betød at podiet var i hus. I semifinalen var modstanderen Sandra Axelsson, Eslövs AI BTK, som lidt overraskende havde besejret den 1. seedet i kvartfinalen. Det var virkelig tætte sæt i semifinalen, men Emma spillede fremragende og vandt 12-10, 12-10, 10-12, 11-4. Emma tabte i finalen til Linn Olsson, BTK Frej. Stort tillykke Emma!

Emma i aktion med stor support fra de danske landsholdsspillere

I U16 var både Sally og Emma med. De vandt begge deres pulje. Sally’s færd stoppede efter puljen, men Emma nåede kvartfinalen, hvor hun mødte 1. seedet Agnes Svensson, Halmstad BTK, som vandt 3-1.

13-årige Sally var også med i alderssvarende rækker U14 og U13. Sally var supergodt spillende og blev flot nr. 3 i U14 og vandt U13. Måske mest bemærkelsesværdigt var det at Sally formåede at spille næsten lige op med stortalentet Siri Benjegård, Askims BTK, i semifinalen i U14. Stort tillykke med medaljerne!

Sally vist stor gejst og hentede to gode medaljer med hjem

På herre/drengesiden var Christoffer Norman, Kevin Zhou og Emil Hasselbalch tilmeldt flere rækker. Den første række for den 12-årige Emil var P14. Emil vandt to ud af to i puljen og var sikker videre. Efter puljen ventede Theo Grahn Skoog, Böksholms IF, som Emil vandt sikkert over 3-0. Endestationen blev i 1/8 finalen mod Amagers Johan Havsten. I P13 var Emil seedet direkte ind i cup-systemet. Emil vandt første kamp, men tabte en knebent 5-sætter til Jonas Frøseth, Tingvoll BTK i 1/8 finalen. I P12 var Emil seedet 3. Emil leverede i puljen og sejrede også efter puljen. I kvartfinalen mødte Emil for tredje gang i weekenden Theo Grahn Skoog (de to første med sejre på 3-0 og 3-1), men energien holdte ikke stand, og Emil måtte desværre se sig slået i femte sæt.

Emil spillede mange gode kampe i weekenden, og særligt serverne skabte uro i den svenske lejr

Kevin var med i U18. I puljen var Kevin en enkelt, men det var desværre ikke nok til at gå videre. I P16 var Kevin i en tre-mands pulje, men måtte sande to nederlag ud af to. 

Kevin kæmpede bravt gennem weekenden trods den hårde svenske modstand

Christoffer Norman spillede kun om fredagen hvor herre-rækkerne Herre Elite og U20 fandt sted. I Herre Elite fik Norman en enkelt sejr, men det var ikke nok til cup-spillet. I U20 var Norman lidt uheldig med lodtrækningen, hvor han mødte en seedet spiller fra start. Det blev et 3-0 nederlag til Shoma Nishihara, BTK Kävlinge i første runde i cup-systemet.