Så starter DM senior 2022!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I morgen starter DM for senior og Virum er repræsenteret. Doublerne starter i morgen tirsdag 20.12, hvor singlerne starter 21.12. Mesterskaberne foregår i Roskilde Kongrescenter, hvor der forventes en god portion tilskuere. Læs om arrangementet her: https://bordtennisdanmark.dk/…/obs-informationer…/
 
Så kom og støt de danske topspillere, og ikke mindst Virums egne spillere. Her er en liste og plan for Virum-spillere:
 
Herre Single: Her har Theo Dyekjær kvalificeret sig. Theo møder Carsten Egeholt i første kamp. Theo har slået Carsten før, så der er bestemt en god chance for at gå videre. Martin Buch, som har vist særdeles gode takter i år, spiller første kamp mod Hvidovres Benjamin Nielsen. 
 
Dame single: Her har Emma Vendelbo kvalificeret sig. Emma møder i første kamp Pipaluk Vesselholt (B 75)
 
Mixdouble: I mixdouble spiller Theo Dyekjær/Emma Vendelbo. De er seedet 3.-4. plads og møder tirsdag kl. 18.40 i første kamp Louise Andersen/Mikkel Andersen. Skulle de vinde kampen venter 1. seedet Anders Lind/Pia Toelhøj.
 
Damedouble: Her spiller Emma Vendelbo/Maja Hansen (OB). Parret er seedet 3.-4. plads og har flere års erfaring sammen.
 
Herredouble: Her er flere Virum-spillere med. Virums Martin Buch spiller sammen med Carsten Egeholt (Brønshøj). Parret er seedet to og møder i deres første kamp tirsdag den 20.12 kl. 19.20 Simon Vonebjerg/Nick Tran (OB). Virums Theo Dyekjær spiller sammen med Magnus Hartvigsen (Silkeborg BTK). Parret har spillet sammen i flere år og har solide resultater. De får dog hård modstand i første kamp mod Anders Lind og Thor Christensen.
Endeligt spiller Virums Morten Hasselbalch med Mathias Jensen (Hillerød). De møder i deres første kamp Ivik Nielsen/Martin L. Nielsen (B75).