16 spillere til DMA Cup 2022, Hvidovre

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

DMA Cup 2022 blev afholdt i Hvidovre i weekenden 3. & 4. september 2022.

Virum var som altid vel repræsenteret og hele 16 Virum spillere var mødt op til dette stævne: Artur Boesen Kirsten, Frederik Kristensen, Simon Torpe, Silas Bennike Herzog, Liam Zhou, Erik Pagaard Sand, Felix Stahl Eriksen, Mads Huldager, Christian Streit, Kevin Zhou, Erik Ambjørn, Henrik Guldahl, Gunni Rode, Frederik Vater Sørensen, Theodor Rode von Essen og Christopher Normann.

Hermed en oversigt over hvordan det gik for disse 16 spillere fordelt på mange forskellige klasser:

I YNGRE B kæmpede Silas Bennike Herzog en hård kamp, som på trods af godt spil desværre ikke resulterede i nogle sejre i de 3 gruppekampe. Derimod kunne Artur Boesen Kirsten vinde alle sine 3 gruppekampe, men tabte så desværre i 4 sæt i semifinalen. Frederik Kristensen vandt 2 af sine 3 gruppekampe, men tabte så desværre også i semifinalen – også i 4 sæt som Frederik. Simon Torpe vandt alle sine 3 gruppekampe og vandt så semifinalen mod holdkammerat Frederik, men tabte så desværre finalen mod Brunon Nowak.

I YNGRE C stilled Liam Zhou op. I en svær gruppe lykkedes det for Liam at vinde 1 af de 4 gruppekampe. Dette gav en plads i B-slutspillets semifinale, hvor Liam desværre tabte i 4 sæt.

I YNGRE D var det så Erik Pagaard Sand, som vandt alle 3 gruppekampe, fortsatte det flotte spil med sejre i kvartfinale og semifinale, og kunne så også hente den første guldmedalje hjem til Virum med en fornem 5-sæt sejr i finalen. Stort tillykke til Erik.

I DR/PG C kunne Liam Zhou vinde 1 af de 3 gruppekampe, hvilket gav adgang til B-slutspillets kvartfinale, som desværre blev tabt. Frederik Kristensen vandt 3 ud af 4 gruppekampe, men måtte så desværre sige farvel til rækken efter en tabt kvartfinale. Artur Boesen Kirsten vandt også 3 af de 4 gruppekampe, vandt så også 1/8 finalen, men tabte så desværre i kvartfinalen.

I DR/PG D fik Erik Pagaard Sand vundet alle 3 gruppekampe, vandt også i en flot 1/8 finale, men tabte så desværre i kvartfinalen – dog mod den senere vinder Milas Kjær.

I JUNIOR B vandt Felix Stahl Eriksen 2 ud af de 3 gruppekampe, men tabte så desværre i kvartfinalen.

I JUNIOR C var det så Mads Huldagers tur. Flotte 3 sejre ud af 3 gruppekampe sikrede Mads en plads i kvartfinalerne. Denne blev overbevisende vundet, og det gjorde semifinalen også. Så var det tid til en 5-sæt gyser i finalen, som Mads kunne vinde. Dette betød guld nummer 2 til Virum ved dette stævne. Stort tillykke til Mads.

I JUNIOR D sikrede sig Artur Boesen Kirsten 3 ud af 4 gruppesejre, hvilket gav en plads i kvartfinalerne. Desværre var det så her endestation for Artur efter nederlaget i kvartfinalerne. Frederik Kristensen kunne endda vinde alle 4 gruppekampe, samt en flot kvartfinale sejr, desværre gik den så ikke længere, da semifinalen blev tabt.

Efter ungdoms-rækkerne var det så tid til SENIOR-rækkerne:

I ÅBEN A var Kevin Zhou tildelt en svær gruppe, men formåede alligevel at hente 2 ud af 4 sejre i gruppespillet – desværre var det ikke nok til at komme videre til slutspillet.

Christian Streit sikrede sig 2 ud af 3 gruppekampsejre, hvilket betød en plads i kvartfinalerne. Desværre mødte han der Vladimir Kalinichenko, som besejrede Christian og også bagefter gik hen og kom helt til finalen. Men mon ikke Christian senere ville få mulighed for revanche mod Vladimir 🙂

I SENIOR 4 vandt Erik Ambjørn alle sine 3 gruppekampe. Dette gav en solid plads i kvartfinalerne. Her spillede Erik en krimi af en match som gik helt til 5.sæt, hvor Erik desværre tabte uheldigt med 9:11.

I SENIOR 3 fik Henrik Guldahl vundet en flot kamp mod en rigtig god spiller. Desværre var den ene sejr i forbindelse med 2 nederlag ikke nok for at komme videre til slutspillet. Gunni Rode havde nok fået den sværeste gruppe, og missede lige præcis en slutspil-plads med 2 sejre og 2 nederlag. Det skal dog nævnes at de 2 nederlag kom mod de 2 senere finalister. Christian Streit vandt alle sine 4 gruppekampe, som direkte sikrede en plads i semifinalen. Her gik den så ikke videre for Christian efter et nederlag mod een af dem som Gunni også tabte imod i gruppespillet – den senere sølvvinder.

I SENIOR 2 var Frederik Vater Sørensen een af favoritterne. I gruppespillet dominerede Frederik også alle sine 3 modstandere som førte til 3 sikre sejre og en sikker og fortjent plads i semifinalerne. Christian Streit vandt 3 ud af 4 gruppekampe, hvilket gav en plads i kvartfinalerne, mod lige netop Vladimir Kalinichenko, som Christian tabte imod dagen før. Tid til revanche: ja tak! og Christian vandt denne kamp. Dette gav så en semifinale plads mod lige netop Frederik Vater Sørensen – en Virum-gyser i semifinalerne. På trods af reel styrkeforskel i Frederiks favør, lykkedes det alligevel Christian yderst overraskende at vinde mod Frederik i 4 gode sæt. Dette gav Christian finalepladsen mod Tim Hansen, som Christian allerede havde spillet 3 gange imod i denne weekend (1:2 var statistikken). Men i finalen vandt Christian og sikrede Virum den 3. guldmedalje i denne weekend. Tillykke til Christian for denne overraskende 1.plads.

I SENIOR 1 kunne både Theodor Rode von Essen og Christopher Normann vinde 2 ud af 3 gruppekampe. Christopher var direkte videre til semifinalerne, hvor Christopher skulle møde vinderen af Theodors kamp mod tidligere Virumspiller David Lund Heinig. Desværre kunne Theodor ikke besejre David, og også Christopher kunne ikke få skovlen under David, som også gik hen og vandt hele rækken. Så lidt ærgerligt med lodtrækningen for Virumdrengene at de kom til at møde David forholdsvis tidligt.

Alt ovenstående betød at der var en del podium pladser til Virum-spillere:

7 x Bronze: Artur Boesen Kirsten (Yngre B), Frederik Kristensen (Yngre B), Liam Zhou (Yngre C, B-slutspil), Frederik Kristensen (Junior D), Christian Streit (Senior 3), Frederik Vater Sørensen (Senior 2), Christopher Normann (Senior 1)

1 x Sølv: Simon Torpe (Yngre B)

3 x Guld: Erik Pagaard Sand (Yngre D), Mads Huldager (Junior C) of Christian Streit (Senior 2)

Næste stævne på Sjælland er så Amager Ama’r Open d. 17. og 18. september 2022. Her håber vi på endnu flere end 16 Virumspillere.