18 Virum-spillere i aktion i weekenden!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Senior DM kvalifikation

Der var kvalifikation til Senior DM i weekenden. Senior DM 2022 spilles i to kvalifikationsstævner. I Hillerød til Pinse Cup mandag den 6. juni 2022 og Aarhus til Sisu/MBK stævne den 15. og 16. oktober 2022. Det hele afsluttes med et DM-finalestævne i Roskilde den 20., 21. og 22. december 2022. Der er forhåndsseedet 8 herrer og 8 damer i single direkte til DM-finalestævnet, som foregår i Roskilde. Til DM-kvalifikationen i Hillerød og Aarhus spilles der hvert sted om 4 pladser i hhv. dame og herre single. Til kvalifikationsstævnet i Hillerød var Virum godt spillende. Martin Buch og Theo Dyekjær kvalificerede sig på herresiden, og Emma Vendelbo på damesiden. Henrik Vendelbo var meget tæt på at kvalificere sig, men måtte give stafetten til Daniel Simonsen, Hillerød, med et 1-3 nederlag. Dame og herre single spilles den 21. december 2022 – her er det 1/8 finaler og kvartfinaler, hvor Virum altså nu stiller med tre spillere: Theo Dyekjær, Martin Buch og Emma Vendelbo.  

Martin Buch, Theo Dyekjær og Emma Vendelbo er kvalificeret til Senior DM.

 

Pinsecup i Hillerød

Samtidig med DM kvalifikationsstævnet, blev der i Hillerød også spillet Pinsecup. Over tre dage. Her var mange Virum-spillere med. Her kan fremhæves at Oscar Alsted vandt Drenge B, fik en 3. plads i Junior B, samt en 3. plads i Ungdom D. Frederik Sørensen en 3. plads i rækken Ungdom A; Sally Lou vandt Pige A; Silas Herzog vandt yngre drenge D med Linus Thomsen på 2. pladsen. Frederik Kristensen vandt Drenge C. Erik Pagaard Sand vandt Puslinge C, hvor Liam Zhou tog sig af 3. pladsen. Virum var alt i alt godt repræsenteret, hvor klubben ud over de nævnte, også havde deltagelse af Felix Eriksen, Seier Søndergaard, Artur Kirsten, Kevin Zhou, Casper Nortoft og Sofus Andreasen. I alt 14 Virum-deltagere i Hillerød – stærkt!

 

TTC Hasselt International Youth Cup, Belgien

Emil Hasselbalch (Virum) og David Lund Heinig (Virum/Hvidovre) var med en større gruppe i Belgien. Her deltog de i hhv. holdturnering og single-turnering. Emil, som var på hold med Marcus Jensen, Hillerød og Gustav Højslet, Ribe, kom til kvartfinalen i holdturneringen, og efter et par placeringskampe, blev de nr. 8. I yngre drenge single (årgang 2009/10) nåede Emil 1/8 finalen. David Heinig blev sammen med Domynikas Samuolis, Hillerød, og Oliver Berntsen, Hvidovre, nr. 2 i junior holdturneringen efter et meget knebent nederlag i finalen. David nåede kvartfinalen i junior single.