Sæsonafslutning for ungdomsholdene i Valby

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden var der Superweekend 2022 (Sjælland). Virum var godt repræsenteret. Her er resultaterne fra slutspillet:

O12A-rækken – Virum bliver nr. 6. I weekenden spiller Virum 1 én kamp, mod Sorø, som de vinder 9-1. Holdet består af Mads Hyldager, Christian Broch, og Gustav Hansen.

Christian Broch. Foto: KirstenFoto

Mads Hyldager. Foto: KirstenFoto

Gustav Hansen. Foto: KirstenFoto

U12A-rækken – guld til Virum. Inden dagens kampe var der 3 hold, der kunne nå førstepladsen i rækken: Brøndby BC 1, Amager 1 og Virum 1. Virum 1 er Felix Stahl Eriksen, Oscar Alsted, Seier Christensen og Simon Torpe. Desværre måtte Oscar trække sig på grund af skade i skulder.

Efter en spændende dag i Valby, hvor det hele svingede frem og tilbage i stillingen, og hvor Virum på et tidspunkt lå til en tredjeplads, blev det hele afgjort i sidste kamp. Her mødte Virum et velspillende hold fra Frederiksberg BTK. Virum vandt 6-4 efter at Felix Stahl Eriksen i 4. sæt trak sejren hjem til Virum. Med en afsluttende stilling hvor Virum, Amager og Brøndby lå med samme point, vandt Virum på flest kamppoint i indbyrdes holdkampe. Tillykke med 1. pladsen.

U12B-rækken – sølv til Virum 3 og 4. plads til Virum 2. Virum 3 bestående af Kasper Lilje Land Hansen, Simon Helk og Andreas Nadelmann vinder to ud af to kampe i Valby. Det samme gør Virum 3, bestående af Linus Lind Thomsen, Julius Bach Fredensborg, Loui Aguit Samulesen og Frederik Christensen (billedet herunder).