Guld til Serie 4 holdet!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Sæsonen endte ikke blot med lutter turneringssejre, vi vandt også guld til de østsjællandske mesterskaber i Serie 4.

Sæsonen 2021/2022

Der blev igen spillet bordtennis i Serie 4, efter vi forrige år blev stoppet halvvejs på grund af Corona nedlukningen. Holdet består af Peter Zimmermann, Inga Merkyte og Henrik Guldahl.

Vi begyndte turneringen med en række fine sejre, mest 9-1 og 8-2 sejre. Efter nytår fortsatte sejrsstimen, og faktisk havde vi en utrolig spændende kamp mod Esrum som lå nummer to, i denne kamp vandt vi heldigvis de sidste 3 kampe i holdkampen, og kunne fortsætte ubesejrede gennem hele turneringen, med 32 point for 16 kampe.

Peter fortalte Inga og jeg at hvis vi vandt turneringen ville vi også skulle spille med om at blive det bedste serie 4 hold i Østdanmark. Det håbede vi selvfølgelig ville være en realistisk mulighed fordi vi havde en score på 129 vundne kampe mod kun 31 tabte i turneringen. Vi havde endvidere fået to nye reserver ind på holdet i det nye år, som kunne hjælpe til ved sygdom og fravær.

Både Jakob Buus Petersen og Jørn Christensen har gjort det fantastisk i de kampe de har deltaget i, og derfor har vi også et slagkraftigt hold til Serie 3 næste år, selvom modstanden naturligvis bliver noget stærkere.

Guldkampen

Vi vandt kvartfinalen, derefter skulle vi så spille semifinale og potentielt finale søndag d. 24. april. På finaledagen var Peter i Frankrig, så i stedet hjalp Jørn med flotte sejre, hvilket betød at vi vandt semifinalen 6-1. I finalen skulle vi igen spille mod Esrum, som var to’er i vores holdturnering. Heldigvis gik det fantastisk, og vi vandt 6-0.

Tillykke med guldet Inga, Peter, Jørn og Jakob. Det har været sjovt, og en udsøgt fornøjelse at spille med jer, og jeg glæder mig til næste sæson.

Henrik Guldahl

På billedet: Jørn, Inga og Henrik