Virums serie2-hold forbliver stærkt i Serie2

Christian Streit Ukategoriseret Skriv en kommentar

Kære Virum-Sorgenfri Bordtennis,

Nu er endnu en sæson afsluttet for Virums Serie2 hold – Virum5. Holdet består af stamspillerne holdkaptajn Christian Streit, Morten B. Jensen, Thomas O. Larsen, Erik Ambjørn (disse 4 ses på billedet fra sæsonens sidste kamp mod Kildeskoven). Den sidste stamspiller er Gunni Rode. I denne sæson har vi også haft fornøjelsen af følgende reserver: Tidligere stamspiller Jesper Nyborg, topscorer i Serie4 Henrik Guldahl, samt de 2 unge ”rising stars” Emil Hasselbalch og Minrui Kevin Zhou.

Et lille tilbageblik for dette Virum5 hold:

Vi startede i sæson 2018/2019 i Serie4 hvor vi stormede fra sejr til sejr og sikrede os også guldmedaljerne ved slutspillet for Region Øst Serie 4. I den efterfølgende sæson 2019/2020, vandt vi så også Serie3 rækken, og skulle have taget til slutspillet som desværre blev aflyst på grund af Corona. Men oprykningen var sikret før Danmark lukkede ned. Sidste sæson 2020/2021, spillede vi Serie2, dog ikke særlig længe, da Corona satte en hurtig stopper for denne sæson.

Dermed er denne sæson 2021/2022 den første afsluttede sæson på Serie2 niveau. Som oprykkere var det oprindelige sæsonmål at forblive på Serie2-niveau. Dette så svært ud at opnå efter de første 3 kampe, som blev til 2 nederlag og 1 remis. Derefter formåede vi dog at hæve niveauet markant, da de næste 13 kampe indeholdt kun 2 nederlag, 2 remis og hele 9 sejre. Dette betyder at vi i vores første afsluttede Serie2 sæson opnåede en flot delt 3. plads på pointtavlen (nr. 5 hvis antal spillede vundne/tabte kampe tælles). Vi endte så med 9 sejre, 3 uafgjorte, og 4 tabte kampe som hold for denne sæson.

Og denne performance blev opnået i en tid, hvor holdkaptajn Christian nærmest aldrig havde mulighed for at spille med lige det hold som oprindeligt blev udtaget. Corona og skader gjorde det til lidt af et Soduku altid at stille med 4 spillere. Stort tak til alle stamspillere og reserver for deres fleksibilitet i forhold til at springe ind for hinanden!

Det blev til følgende spillerstatistik for singlerne for sæsonen:

Stamspillere:
Holdkaptajn Christian Streit vandt 40 ud af 48 kampe, dvs 83% winning record
Morten B. Jensen vandt 16 ud af 27 kampe, dvs 59% winning record
Gunni Rode vandt 19 ud af 33 kampe, dvs 58% winning record
Thomas O. Larsen vandt 13 ud af 27 kampe, dvs 48% winning record
Erik Ambjørn vandt 9 ud af 24 kampe, dvs 38% winning record
Reserver:
Henrik Guldahl vandt 2 ud af 3 kampe, dvs 66% winning record
Minrui Kevin Zhou vandt 4 ud af 6 kampe, dvs 66% winning record
Emil Hasselbalch vandt 5 ud af 12 kampe, dvs 42% winning record
Jesper Nyborg vandt 1 ud af 12 kampe, dvs 8% winning record