Årets ungdoms klubmesterskab – 2020/21

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Som afslutning på en noget coronaramt sæson sluttede ungdomsafdelingen sæsonen af med årets klubmesterskaber.

Der var blevet trænet flittigt i ugerne op til mesterskabet og 25 friske, unge drenge og piger stod klar i hal 2 i Virumhallen søndag d. 27. juni kl 10.00 til at få afgjort, hvem der kun hæve pokalen ved afslutning af dagen.

Der blev spillet i følgende rækker inddelt efter følgende ratingtal:

  • A-rækken (1400 – )
  • B-rækken (1000 – 1399)
  • C-rækken (under 1000 eller ingen rating)

Der blev vist flot spil i alle rækker, og særligt C-rækken bød på flotte slag og dueller, der viste, at der var blevet arbejdet fint med teknik og bevægelse i samarbejde med klubbens trænere… Her er en række spillere, som sikkert spiller B-række til næste år.

Efter puljekampene gik alle spillere videre til henholdsvis et A- og B-slutspil, hvor der var både kvart- og semifinaler, inden mesterskabet skulle afgøres.

Vinder af A-finalen i C-rækken blev Mikkel Konieczny efter en god og tæt match med Sejer Just Søndergaard.

I B-finalen stod matchen mellem Andreas Nadelmann og Julius Fredensborg. Andreas havde de bedste slag og nerver, og blev fortjent vinder i finalen.

I B-rækken blev der spillet alle-mod-alle i et puljespil, og her stod rækkens eneste pige – Emma Vendelbo – tilbage med 6 sejre i seks kampe, og dermed en suveræn vinder af klubmesterskabet i B-rækken med Theodor Rode Von Essen på en flot andenplads.

I A-rækken var der også puljespil, hvor elitegruppens spillere dysterede om at få deres navn på klubbens vandrepokal, og kunne kalde sig klubmester 2020-21.

Der blev vist spil på højt niveau som et resultat af på den store træningsindsats, som blev leveret i samarbejde med klubbens erfarne trænerteam hver eneste uge, og som gør, at vi har nogle af landets bedste ungdomsspilere..

Årets klubmester i A-rækken blev Christopher Normann, med Emil Russell på 2. pladsen.

Efter uddeling af pokaler og medaljer blev det tid til en sen frokost, hvor der blev serveret lasagne, salat og hyldeblomstsaft, mens snakken gik lystigt om dagens oplevelser og vi fik ønsket hinanden god sommer.