Virum har hold i dameligaen 2021/2022

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virum har hold i dameligaen 2021/2022

Efter en lidt langtrukken og ”kringlet” sag, så har Virum/Sorgenfri BTK til den kommende sæson hold i Dameligaen.

Det har bestemt været de mange timer værd at sikre et hold der kan spille med i dameligaen i den kommende sæson. Kort fortalt, så var Virum som alle andre hold berettiget til en plads i 1. division til den kommende sæson via almindelig tilmelding. Men Turneringsgruppen (TG) under Bordtennis Danmark åbnede op for, at alle ”eksisterende” hold kunne tilmelde sig bordtennisligaen (dog max 10 hold) – dog ville TG forbeholde sig retten til at afvise hold, hvis styrken ikke var til at spille i rækken. VSBTK lagde således billet ind på en plads i ligaen, da vi jo naturligvis ville stilles på lige fod med andre 1. divisionsklubber – Det blev i første omgang afvist af TG (på trods af, at der kun var 9 øvrige hold i ligaen), men en afgørelse i Appeludvalget faldt ud til vores fordel. At der så efterfølgende er en procedure-polemik ift. svarfrister mv. det forholder VSBTK sig helt roligt til. Der er intet, der indholdsmæssigt flytter noget i sagen.

Det har været vigtigt i hele processen, at både klubben og de pågældende interesserede spillere har set projektet som værd at gå efter. Interessen for at spille for Virum/Sorgenfri BTK var så stor, at bestyrelsen fandt det rigtigt få det til at lykkes. Og generelt for damebordtennis er vi stadig på et stadie, hvor vi må sikre, at de bedste spillere spiller i den bedste række og at vi udnytter de muligheder der opstår – og ikke begrænser.

Vi skal nu ændre lidt i vores setup omkring træning osv. men det tager vi med. Ud over kampe på klubbens ligahold har dameligaspillerne også mulighed for at spille på herrehold i de lavere rækker, men det er der endnu ikke taget beslutning om. Det er dog rart at have muligheden med nu endnu flere spillere til kampe i fx Østserien og 2. division.

I bordtennisligaen for kvinder spiller man grundspil i samlinger og vi har meldt ind til Bordtennis Danmark, at vi er interesserede i at afholde en sådan samling i den kommende sæson, så der skal nok blive rigeligt med god bordtennis i klubbens lokaler / hallen.

Og hvem kommer så til at spille for klubben ? Det kommer vi til at afsløre den kommende uges tid. Så følg med her på siden.