Første spiller klar til dameligaholdet

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Første spiller vi kan præsentere til dameligaholdet i 2021/2022 er

Valeria Hachard

Valeria er allerede en del af VSBTK, som ansat træner for ungdommen. Så det er for de fleste nok helt naturligt, at Valeria også spiller turneringsbordtennis for klubben. Hun er 25 år, tidligere landsholdsspiller for Estland og kendt for det hurtige spil tæt på bordet. Særligt kontra-knopperne i forhånden volder problemer for modstanderne. Valeria gik igennem den netop afsluttede sæson med 37 sejre i 39 kampe for Greve.

Valeria har hurtigt vist, at hun er klubmenneske, der elsker at arbejde med unge mennesker, hvor særligt dét at få flere piger ind i sporten ligger hende meget på sinde. Hun stiller store krav til sig selv og sine omgivelser, hvilket passer godt ind i klubbens setup.

Privat er hun gift med Antoine Hachard, der er fransk landsholdsspiller. De bor i Vangede og skal i slutningen af juli holde det helt store bryllup – selvom de faktisk som nævnt allerede er gift (2020). Spændende bliver det, om de tager endnu et bryllup i fx Las Vegas i 2022 ♥