2 sejre og 2 nederlag – Mikkel ubesejret

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

I denne vanvittige tid spilles der faktisk fortsat bordtennis holdkampe.

På nuværende tidspunkt har vores 1. hold i BordtennisLigaen spillet fire kampe. Det er blevet til to 5-0 sejre over hhv. København og Viby samt to nederlag til hhv. Næstved (3-5) og B75 (2-5). Så med tre holdkampe tilbage i grundspillet er holdet på en relativ sikker slutspilsplads (placeringerne 1-6) som fortsætter kampen om semifinalepladserne efter nytår. Hvis altså Corona vil (husk at passe på hinanden)…

Værd at bemærk at Mikkel Hindersson fortsætter sin flotte stime OGSÅ i indeværende sæson. Holdets absolutte stjerne er således ubesejret med 8 sejre ud af 8 mulige. Sådan ! 

Find flere oplysninger om vores hold i BordtennisLigaen her