Pointstævne i Virum

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

VSTBK var vært for pointstævnet i weekenden, som var det 3. pointstævne i sæsonen i kredsen. VSTBK stillede talstærkt op med 16 spillere, men totalt set var der stort fremmøde med 50 spillere og tribunen var fyldt med trænere, forældre og søskende, som fulgte med i kampene. Spillerne kom fra bordtennisklubberne i Virum, Gladsaxe, Furesø, Egedal, Herlev, Ballerup, Slangerup og Smørum. Der blev dystet i 8 puljer på op til 8 spillere, så alle fik spillet mange kampe i løbet af eftermiddagen. 
 
Dagen sluttede med at alle puljevinderne blev kåret – VSTBK snuppede førstepladsen i tre puljer, så stort tillykke til Tilo, Kasper og Oscar. 
 
Pointstævner er en rigtig god start for de nye spillere. Det er her man får prøvet at spille de første rigtige kampe, lærer at holde styr på pointtavlerne og møder nye bordtenniskammerater fra naboklubberne. Er du en af de nye spillere og har lyst til at være med, så spørg din træner om hvordan du kommer med næste gang.
 
/Henriette