Juleafslutning for ungdommen

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Julen nærmer sig og dermed var det blevet tid til at samles til julestævne i Virumhallen. Knap 50 ungdomspillere dukkede op, bevæbnet med alternative bats, som blev kontrolleret grundigt at stævneledelsen inden godkendelse. De almindelig bats var skiftet ud med ridderskjold, telefoner, billedbøger, køkkengrej og mange andre gode ting.

Stævnet startede med en doubleturnering, hvor de nyeste blev sat sammen med de erfarne spillere. De store hjalp de små og alle kom flot igennem kampene. Turneringen sluttede med en spændende, tæt finale efter mange gode kampe.

Efter doubleturneringen var det tid til æbleskiver, pebernødder og slik – og det store julebankospil. John styrede tropperne med kyndig hånd, og sponsorerne havde givet gode præmier og sidegevinster, så de heldige kunne gå hjem med fine sager.

Ungdomsudvalget siger tak for en hyggelig eftermiddag og ønsker alle en glædelig jul!

/Henriette