VSBTK indgår aftale med Scales Group

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Virum Sorgenfri BTK har netop sat signatur på en aftale med IT-virksomheden Scales Group. Aftalen sikrer et fortsat sigte på talentudvikling kombineret med den elitesatsning, der sikrer den røde tråd i klubben.

”Det er herligt, at en virksomhed som Scales Group kan se, at vores værdisæt matcher deres på så fortræffelig vis. Nu er det så op til os at levere varen, så samarbejdet forhåbentlig fortsætter ud over det første år, som aftalen foreløbig løber” udtaler en stolt og glad formand Henrik Vendelbo.

Virum Sorgenfri Bordtennisklub er en af landets største klubber og den mest vindende i historien målt på danske mesterskaber. Og de seneste år har klubben vist, at talentarbejdet giver pote. Mange af klubbens ungdomsspillere er blandt landets bedste i deres årgange.

”Vi har en filosofi, hvor vi meget gerne vil udvikle unge spillere til at blive kommende elitespillere. Dette skal ske i et miljø, hvor de unge kan se sig selv som en del af noget større, og hvor klubbens elitedivisionsspillere jævnligt kommer i klubben og er med til at giver deres erfaringer videre til de unge” slutter Henrik Vendelbo.

Hasse Bergman, CEO fra Scales Group er ligeledes meget tilfreds med aftalen. ”Scales Group har ligeledes en ambition om at hyre, udvikle og fastholde de bedste IT talenter med de rette kompetencer for at tilsikre den videre succes for Scales og vores kunder. Dette er en hjørnesten af vores forretning”

Virum-Sorgenfri Bordtennisklub ønsker at fastholde ambitionen om at skabe et grundlag for at de bedste og mest talentfulde ungdomsspillere kan udvikle sig i klubben og gerne fortsætte til kompetente seniorspillere på elitedivisionsniveau.

”Der er en række positive sammenfald mellem VSB og Scales Group der gør det interessant for Scales Group at være en del af sponsorkredsen det kommende år”, slutter Hasse Bergman.

Virum Sorgenfri BTK forventer i øvrigt i denne uge at være på plads med holdet til Elitedivisionen for den kommende sæson.