Medaljer men ingen guld til Virum til Ungdoms DM

Tue Dyekjær-Hansen DM ungdom, Ungdomsafdelingen Skriv en kommentar

Virum stillede med landets tredjestørste delegation til Ungdoms DM 2018 bestående af 11 håbefulde spillere og udgjorde dermed en stor andel af de samlede 153 spillere. Kun Hillerød og Silkeborg med hver 13 deltagere overgik Virum.

Forventningerne til dette Ungdoms DM var derfor store. Flere spillere var imidlertid også med for oplevelsens skyld, da det i sig selv er noget helt særligt at være kvalificeret og deltage i det officielle ungdomsdanmarksmesterskab med dannebrog, rygnumre, batkontrol m.m. Som konkurrencemenneske er det herudover interessant at prøve sig selv af mod de bedste i sin aldersklasse i en fortættet atmosfære spækket med forhåbninger og drømme.

Følgende Virumspillere var kvalificeret og tilmeldt DM i Silkeborg her oplistet efter deltagerlisten:

 1. Malte Bror Poulsen
 2. Mia Dong
 3. Kasper Bronnee Møller
 4. William Frank Warming
 5. David Lund Heinig
 6. Sofus K. Andreasen
 7. Emil Russel
 8. Anton Dong
 9. Lucas Buch
 10. Theo Dyekjær
 11. Christopher Normann

Desværre måtte William melde fra, og til stævnet var Virum derfor repræsenteret af 10 deltagere. Virum havde valgt at indkvartere sig på Hotel Pejsegården en halv times kørsel fra JYSK Arena i Silkeborg. For at være klar til lørdag morgen mødtes delegationen allerede om fredagen. Her blev det tid til at træne lidt i arenaen, men også tid til at hygge til fællesspisning på hotellet, hvor flere af de udøvende lod sig nøjes med pasta mens enkelte af de voksne kastede sig over stegt flæsk med persillesovs – ud fra maden var der gudskelov en indikation om, hvem der var udøver, og hvem der var tilskuer 😉

Selvom delegationens størrelse, forberedelsen og rammerne lovede godt blev det desværre alligevel en resultatmæssig skuffende weekend for Virum BTK med ”kun” 5 medaljer. Naturligvis fem medaljer man kan være stolte af, men resultater måles som oftest ud fra forventningerne, og de var store i år.

I stedet for at fremhæve de skuffende resultater vil vi glæde os over de medaljer Virum vandt.

Mia Dong vandt sammen med sin makker fra Hvidovre, Mie Schou Salhauge, en sølvmedalje i damedouble junior. Guldet var endda inden for rækkevidde, da de havde en matchbold i finalen i femte sæt – ærgerligt!

Theo Dyekjær vandt sammen med sin makker Ann-Christine Rosager Christensen lige ledes fra Hvidovre en bronzemedalje i drenge/pige mixdouble. I semifinalen tabte de til de senere danmarksmestre fra BTK Viby.

Virums medaljesluger blev i denne omgang David Lund Heinig med tre bronzemedaljer. Han vandt en bronzemedalje i yngre drenge single, en bronze i yngre drenge double med sin makker Oliver Skouboe Berntsen fra Hvidovre og en bronze i yngre drenge/pige mixdouble med sin makker Nikoline Kure fra Amager.

Stort tillykke til alle 3 medaljetagere – en DM medalje skal man være stolt af!

Os der var med fra sidelinjen håber, at alle spillere havde en god oplevelse og har fået fornyet appetit til træningslokalet og mod på meget mere bordtennis. Forude venter en sommerferie efterfulgt af en ny sæson med nye målsætninger og forhåbninger. Der er masser af god bordtennis i Virums ungdomsafdeling, og det var en fornøjelse at være af sted som en gruppe. Tusind tak til både coaches, forældre og til turarrangøren.

Mvh Casper og Sarah