VSBTK sommerlejr d. 3-7 juli

Thomas Ismiris Ungdomsafdelingen Skriv en kommentar

Sommerlejr 2017
Mandag d. 3. juli – fredag d. 7. juli

Lejren er for dig der ønsker at blive bedre til bordtennis samt styrke kammeratskabet med de andre spillere, uanset om du er begynder eller øvet. Der vil være to bordtennistræninger om dagen, samt diverse udendørsaktiviteter.

Hvem: Alle helt fra begyndere til øvede kan deltage.

Hvor: Virumhallen (Geels Plads 40, 2830 Virum)

Hvordan: Der vil være to træningspas hver dag undtagen onsdag, hvor vi efter første træningspas tager på en fællestur til Tivoli. Spillerne sover hjemme, og spiser kun frokost på lejren.

Tivoli: Turen til Tivoli foregår om onsdagen medmindre vejret er meget dårligt. I så fald prøver vi at ramme en af de andre dage. Vi tager afsted efter morgentræning og frokost. Transport til Tivoli foregår med tog. Hjemkomst 17.30 ved Virumhallen. Der vil være voksne med under hele turen.

Trænere: David Hindersson (cheftræner i Virum), Mikkel Hindersson (landsholdsspiller, samt træner og spiller I Virum) samt evt. ekstra trænere alt afhængig af deltagerantallet.

Pris: 1650 kr. Dette inkluderer frokost samt transport til Tivoli, indgang og Turpas.

Tilmelding og betaling: Sker på mail til vsbtk.bestyrelsen@gmail.com. Deltagergebyret indsættes på VSBTK konto reg.nr: 9570 konto: 0005119812. Husk at angive spillerens navn. Tilmelding skal være os i hænde senest d. 15. juni 2017. Vi gør dog opmærksom på, at pladserne på lejren besættes først til mølle.

Spørgsmål: Kontakt da David Hindersson (31 60 06 67) eller Mikkel Hindersson (31 60 71 31)

Med håb om en sjov og lærerig træningsuge

Virum/Sorgenfri BTK