Roskilde Cup 2017

Tue Dyekjær-Hansen Ukategoriseret Skriv en kommentar

Et af årets store stævner løb af staben i denne weekenden og Virum var godt repræsenteret med ikke mindre end 21 deltagere (alle fra ungdomsafdelingen). Både bredden og eliten stillede op og vi havde spillere med i alt fra Puslinge D til Herre Elite

Virum tog også godt for sig af præmierne. Lad os tage et kig på hvem der kæmpede sig ind i præmierne (top 4):

Puslinge C: Nr 2 Theodor Mac Aulay, (Alfred Dalsgaard Clausen blev nr 5)

Yngre Dr B: Nr 2 William Frank Warming

Yngre Dr C: Nr 1 Lucas Duus Løjstrup

Drenge Elite: Nr 1 Theo Dyekjær

Drenge B: Nr 4 Sofus K. Andreasen (Malte blev nr 7)

Drenge C: Nr 3 og Nr 4: Casper Nortoft, William Rasmussen

Drenge D: Nr 3 Lucas Duus Løjstrup

U21 Elite: Nr 2 Martin Buch Andersen

William coacher Lucas på vej mod sejren i Dr C

Uden at have været til stede hele tiden og set alle kampene noterer jeg, at Martin på vej mod finalen i U21 Elite bl.a. slog Rasmus K. Mikkelsen. I finalen mødte han en særdeles stærk Thailænder, der også vandt herre Elite. Theo havde også en seværdig semifinale mod Anders i Dr Elite, hvor han starter sløjt og kommer bagud 2-0 i sæt. Nede med 10-6 i 3. sæt finder han ud af, at sejren er værd at gå efter og får vendt kampen som ender (5/11,6/11,12/10,12/10,11/9). Som man kan se af sætcifrene blev der kæmpet særdeles hårdt i de to sidste sæt med mange gode bolde.

 

Theo, William og Casper med præmierne

På topilledet ser man til højre Theo i Finalen i Dr Elite og til venstre kan man skimte Lucas på vej mod sejren Dr C

I øvrigt tak til Roskilde for et fint stævne.