Top 12 – Kval – Virum er med

Tue Dyekjær-Hansen Ukategoriseret Skriv en kommentar

I næste weekend er der Kvalifikation til Top 12. Virums ungdomsafdeling er repræsenteret af ikke færre end 6 spillere ved denne top 12 kvalifikation. Alle har de altså chancen for at kvalificere sig til det endelige Top 12, som afholdes 1.- 2. april 2017 i Bjerringbrohallen.

Udtagelsen til Top 12 er baseret på ratinglisterne i starten af december. Systemet er bassalt set, at de 8 højst ratede bliver udtaget direkte til Top 12, mens nr 9-20 spiller om de fire sidste pladser ved kval Top 12 i den kommende weekend. Læs evt mere om Top 12 konceptet på DBTU’s hjemmeside.

Lad os kigge på de forskellige klasser, hvor Virum er repræsenteret

Yngre Drenge:

Her er Virum godt repræsenteret med tre deltagere ud af de 12 spillere. Vi har Anton Dong med som andenseedet. Men derudover er Malte Bror Poulsen og Sofus K. Andersen med, for at se om de kan tilkæmpe sig en af de 4 pladser, der giver adgang til Top 12.

Her Anton og Sofus – begge klar til Kval top 12

Drenge:

I drengerækken har vi Gustav og Philip med. Der er tale om et ganske hårdt felt, hvor det kræver fuld koncentration begge dage at gå videre. Det bliver nok også ekstra svært, da de to topseeded (Mathias og Emil Friis) må forventes at gå videre; så resten skal kæmpe om de to resterende pladser. Men specielt Gustav må have gode chancer hvis han kan holde et højt niveau over begge dage.

Gustav og Philip er klar til kval top 12

Dame U21/Dame Junior:

Her har Virum Mia med, og hun har også gode chancer for at spille sig videre.

Mia er også klar

Men intet er givet på forhånd, da der altid sker overraskelser i dette spil!!!. Cheftræner David tager med derover for at coache spillerne, så de er i gode hænder. Måske der ovenikøbet kommer opdateringer på Virums facebookside…

Alt i alt et flot felt af spillere og dejligt at se at relativt mange Virum spillere er med. Og hvad enten man ender mellem de fire bedste eller ej, er det en fantastisk mulighed for at udvikle sig ved at spille mod nogen af landets bedste spillere. Og så er det en hård turnering, der kræver noget ekstra, da man skal spille 11 hårde kampe i løbet af 2 dage. Hvor mange kampe, der skal vindes for at gå videre, kommer naturligvis an på hvordan andre kampe arter sig, men man skal helst op at vinde minimum 8-9 kamp ud af de 11 for at gå videre, så det kræver noget ekstra koncentrationsmæssigt gennem alle kampe over hele weekenden at gå videre.

Til slut kan det nævnes, at Martin (junior) og Theo (drenge) er direkte udtaget til top 12 da de var i top 8 på udtagelsensdatoen og altså springer kval over.

Find evt mere info her: http://www.bordtennis.info/kvaltop12/kvaltop12spillere.html