Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum 6: Pressekonference til starten af den nye sæson 19/20

På denne tidlige tirsdag morgen mødte pressen op i Virumhallerne til sæsonens første pressekonference med Virum 6’ holdkaptajn Christian. Hermed et lille udklip af højdepunkterne:

Jørgen Brønderup fra Viaplay: Hr. Streit, hvad har du foretaget dig over de sidste par måneder siden vi så dig sidst efter sejren i Serie 4?

Christian: Først vil jeg lige sige velkommen til alle journalister som har fundet vej til Virumhallerne i dag. Jeg kan se at interessen er steget yderligere nu hvor vi kommer til at spille Serie 3 i år. Jeg tror der er omkring dobbelt så mange journalister her i dag som der var til sæsonfinalerne sidste sæson. Men for at besvare dit spørgsmål, har jeg holdt 3 ugers sommerferie og ellers har jeg været meget beskæftiget med at forhandle med tidligere holdspillere samt undersøge mulighederne for at være aktiv på transfermarkedet.

Jeanette Nielsen fra Eurosport: Hvordan ser så holdet ud til den nye sæson nu hvor transfervinduet lukker i morgen med starten af træningsturneringen (red.: første kamp i morgen, 14-08 i Hillerød).

Christian: Alle mine 4 stjerner fra sidste sæson (Peter, Gunni, Jesper & Thomas) har været transferemner for andre klubber i dette transfervindue, og jeg ville være naiv at tro at ikke nogle hold allerede havde snakket direkte med vores spillere. Der har helt sikkert været nogle finansstærke hold på banen, som har prøvet at overbevise disse spillere om et klubskifte. På trods af det, lykkedes det os at holde alle 4 spillere her i Virum for minimum 1 sæson mere. Jeg er overbevist om at visionen for Virum 6 har været den afgørende faktor for alle 4 i stedet for en eventuel økonomisk gevinst. Der er ved at blive bygget noget virkeligt enestående og spændende op. Jeg kan love jer at den rejse vi startede for cirka 1 år siden langt fra er færdig endnu.

Kim Hansen fra Viasat Sport: Mine seere ville være interesseret i at høre lidt mere om den vision, som du jo her nævner har været udslagsgivende for at forlænge kontrakten med alle spillerne.

Christian: Sidste år, mine damer og herrer, vandt vi ALT man kunne vinde i Serie 4. Vi gik ubesejret igennem sæsonen og formåede at sætte rekorder – måske for al evighed. I morgen starter så næste del af vores rejse med Serie 3’s træningsturnering. I løbet af denne træningsturnering vil jeg lægge fokus på igen at genetablere den absolutte vindervilje og vinderkultur fra sidste år, så vi i slutningen af september - når den rigtige sæson starter - er klar til denne nye udfordring. Målet er uden tvivl igen at vinde vores division og dermed sikre oprykning til Serie 2 –  hvor det jo kun er vinderen af rækken,  der rykker op til Serie 2 – så intet mindre end 1.pladsen giver adgang til Serie 2, hvor vi  - i al beskedenhed -  mener vi hører hjemme. Serie 2 er målet, også fordi vi har holdet til at kunne stille op med 4 mand til hver kamp, hvilket er krav gældende for Serie 2 og opad.

Cecilie Grønkvist fra TV2: Mener du at I er stærke nok til også i Serie 3 at dominere jeres række?

Christian: Med holdet fra sidste år mener jeg helt sikkert at vi ville have gode chancer for at spille med om topplaceringen i Serie 3. Og det er mig en glæde her på dette pressemøde at kunne informere jer, vores mange fans, jeres læsere og seere om at vores scouting team har arbejdet på højtryk for at lave en shortlist af spillere som kunne være interessante for os. Vi havde en absolut ønskespiller på denne shortlist som vi gik 100% efter at kunne tilføje til vores hold. Vores sponsorer hjalp også i den grad med til at gennemføre denne spillertransfer. Det er lykkedes os at skrive kontrakt med Morten B., og jeg mener at det er lige præcis den brik, der får puslespillet til at gå op og som vil kunne gøre at vi ender med guldmedaljer igen – denne gang i Serie 3. Morten får også med det samme en startplads i træningskampen i morgen i Hillerød, hvor han spiller sammen med Gunni og Peter. Jeg krydser fingere for dette hold i morgen og tillader mig der at fejre min fødselsdag. Og den største fødselsdagsgave jeg ville kunne få vil naturligvis være senere i morgen aften at høre at Virum 6 har startet ud med en sejr i en svær udebanekamp i Hillerød.

Du glemte spørgsmålet fra TV3 Sport, om man så i år får glæde af jer i diverse foldeud-magasiner og Vild med Dans. Jeg mener du svarede, at hvis I vinder trænings-turneringen, så er der ikke langt igen !! 😎

hahahaha, Henrik. Jeg måtte virkelig grine hvor jeg læste din kommentar. 🙂 Det er sgu god humor !