Masser af Virum til Pinsecup i Hillerød

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden var der Pinsecup i Hillerød. Over tre dage, startende med to-personer holdturnering om lørdagen, hvorefter diverse rækker fandt sted søndag og mandag. Herunder et udpluk af begivenhederne fra søndag og mandag.

I yngre drenge elite var det ren Virum-finale, hvor Mikkel Radoor vandt 3-1 over klubkammeraten Philip Kiel Jakobsen.

I drenge elite var Philip Kiel Jakobsen med. Philip nåede flot semifinalen og gjorde i den grad modstand, hvor han tabte knebent til Anton Dilling Michael, Roskilde. Simon Torpe nåede kvartfinalen i samme række. 

I drenge B var det igen Philip Kiel Jakobsen som dominerede. En 1. plads igen. Og det kunne meget let have være en ren Virum-finale igen, da Julius Bach Fredensborg flot kom til semifinalen, men måtte se sig slået 11.9 i femte sæt til Vitus Van Zaane Løjtved Nyby, Team Egedal. 

I seniorrækkerne var der også mange Virum-spillere med. Her var det særligt i klasse 6, hvor Virum havde to på skamlen. Tonni He (1. plads) og Jan Gabe (3. plads). Tonni vandt også række Åben F. 

Stort tillykke til alle medaljetagerne.