Virums serie3-hold slutter Sjællands kredskampe med en sølvmedalje

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Søndag sluttede Sjællands kredskampe, hvor serie 3 hold fra Virum (Virum7) kom i finalen efter en 6:2 sejr over Mågevej United. 1. Kaptajnen Peter Zimmermann valgte Henrik Guldahl, Tamim Mahmoud og Inga Merkyte til kampene. Det er lykkedes efter et Henrik/Inga-double nederlag 2:3 at genvinde selvtilliden, godt støttet af holdets indsigtsfulde ad hoc coach Noah Ibrahim, og efter nogle intense kampe komme videre til finalen. Her mødte Virum 7 et hold fra Solrød som viste sig at være overlegen både i double og singlerne. Til trods for meget tætte kampe blev resultatet 6:2 til Solrød. Med sølvmedaljen har Virum 7 hold dog bekræftet, at oprykningen til serie 2 er velfortjent. Tillykke til holdets tapre spillere: Peter, Henrik, Tamim, Anders, Jakob og Inga, som har bidraget til holdets spændende sportslige udvikling.